Vairuodama prabangų BMW O. Pikul sukėlė avariją: reikalauja pokyčių kelyje | Diena.lt

VAIRUODAMA PRABANGŲ BMW O. PIKUL SUKĖLĖ AVARIJĄ: REIKALAUJA POKYČIŲ KELYJE

  • 78

Verslininkė, nuomonės formuotoja Oksana Pikul praėjusio penktadienio rytą pateko į eismo įvykį Vilniuje, Antakalnio mikrorajone, šalia savo namų.

Eismo įvykyje niekas nenukentėjo. Nors situacija susiklostė gan dėkingai, dėl vieno dalyko garsi moteris neslepia nuogąstavimo.

Penktadienio rytą, apie 7.30 val., vizažistė O. Pikul važiavo į savo grožio namus puošti nuotakos ypatingai dienai, tačiau pateko į nemalonų eismo įvykį.

Portalui „Žmonės.lt“ susisiekus su garsia moterimi, ji iš karto prisipažino, kad per neapsižiūrėjimą avariją padarė pati.

Anot O. Pikul, Antakalnio rajono keliai nėra platūs.

Moteris gyvenvietės pirmininko nuolat prašydavo, kad sankryžoje, kuri yra gan pavojinga, būtų pastatytas sferinis kelio veidrodis. Anot moters, jis pagerintų matomumą eismo dalyviams.

„Į mano prašymą niekas nereagavo, nors sankryža išsukant iš šalutinio kelio gana sudėtinga, joje gana sunku pastebėti pagrindiniu keliu atvažiuojantį automobilį.

Taip ir šįkart iš šalutinio kelio norėjau įvažiuoti į pagrindinį. Matomumas buvo prastas ir nepastebėjau pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio – įvažiavau į jo galinę dalį“, – situaciją komentavo O. Pikul.

Labiausiai eismo įvykyje nukentėjo moters automobilis, tačiau žalą, pasak jos, atlygins draudimo bendrovė.

Moteris minėjo, kad ji su kito automobilio savininku ramiai užpildė elektroninę deklaraciją ir draugiškai pasuko savais keliais.

Rašyti komentarą
Komentarai (78)

MUMU

Nugramdyti glaista-nepazintum kas per padaras

Rrrrrrr

Geriau tokios vaiksciotu pėsčiomis,.

Tokioms,

kaip minetoji,Izraelio karinese pajegose yra net automatai su veidrodeliu! Saudymui is uz kampo ir lupoms pasidazyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS