A. Valinskas apie I. Valinskienę: aš esu laimingas su šia moterimi | Diena.lt

A. VALINSKAS APIE I. VALINSKIENĘ: AŠ ESU LAIMINGAS SU ŠIA MOTERIMI

  • 4

Arūną ir Inga Valinskus neabejotinai galima vadinti viena tvirčiausių ir populiariausių Lietuvos pramogų pasaulio porų. Nors apie juos nuolat girdima įvairių apkalbų, žurnalistai sutuoktinius skyrė ne vieną kartą, tačiau visų pavyduolių nelaimei jie kartu ir netrukus švęs santuokos trisdešimtmetį.

Šį sekmadienio vakarą TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovų laukia itin atviras interviu su garsiausia šou pasaulio pora.

Atvirame interviu garsi pora prisipažins, kad apie juos apkalbų būta įvairių, o ir gyvenime buvo visko, tačiau dabar jų santykiai tvirti kaip niekada. „Man nereikia taškytis dėl tų visų dalykų, ką neretai jaunos šeimos prisišneka, prisidirba, prisižaidžia, nes jie per mažai pažįsta vienas kitą. Jie dar tik pradeda kurti savo bendrą būtį ir labai didelė dalis jos nesukuria, nes išsiskiria gerokai anksčiau“, – šįvakar 18 val. TV3 eteryje kalbės Arūnas.

Jam antrins ir pati Inga, tačiau moteris prisipažins, kad su tokia stipria asmenybe, kaip Arūnas, gyventi nėra lengva. Dar daugiau, moteris atskleis itin asmeninių faktų iš bendro poros santuokinio gyvenimo.

„Jis yra diktatorius. Nei jis pats tą slepia, nei aš to gėdijuosi ar slepiu. Ta diktatūra užknisa! Kodėl kažkas turi nuolat minkyti, spardyti, aiškinti, ką turi daryti,  ko neturi. Bet kai pagalvoji iš kitos pusės, kiek yra daug dainininkių moterų, kurios man pavydi tokio spardytojo, stūmėjo“, – juokdamasi laidoje atviraus I. Valinskienė.

Jis yra diktatorius. Nei jis pats tą slepia, nei aš to gėdijuosi ar slepiu.

Dainininkė atskleis, kad viena gražiausių jos vyro dovanų – jos 50-mečio proga surengti koncertai Lietuvos arenose. Šių koncertų paklausyti susirinko pilnos salės gerbėjų. Gyvenimo būdo laidoje Inga sakys, kad jei ne jos vyras, šio turo net nebūtų.

Išskirtiniame interviu A. Valinskas prisipažins, kad Inga yra ne tik jo gyvenimo moteris, bet ir geriausia investicija: „Tai yra moteris, su kuria mes gyvename, turime nuostabius vaikus, fantastiškus namus. Aš esu laimingas su šia moterimi, nes aš ją myliu. Geriausia investicija į moterį – vyriška meilė. Ji tavo gyvenimo bankas. Tik reikia, kad būtų nepadirbti jausmai, nes į banką padirbtų pinigų irgi nenuneši.“

Kaip prasideda kiekvienas Valinskų rytas? Kokios tradicijos įsišaknijusios jų šeimoje ir už ką Inga dėkinga savo vyrui? Visi atsakymai ir atviras interviu – jau šįvakar.

GALERIJA

  • A. Valinskas apie I. Valinskienę: aš esu laimingas su šia moterimi
  • A. Valinskas apie I. Valinskienę: aš esu laimingas su šia moterimi
  • A. Valinskas apie I. Valinskienę: aš esu laimingas su šia moterimi
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Arkliasnukis

Plykis-trecias svarbiausias asmuo valstybeje buvo, antra- aksominio balso savininke -geriausia daininke.

R

Atsibodo kaip ir Pugačiova su Galkinu.

Fuj

Vemsiu, palikit juos ramybėje. Atsirado mat žvaigždės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS