Venesueloje nužudyta muilo operų žvaigždė ir jos vyras | Diena.lt

VENESUELOJE NUŽUDYTA MUILO OPERŲ ŽVAIGŽDĖ IR JOS VYRAS

  • 0

Venesueloje automobilyje rasta nušauta buvusi grožio karalienė ir muilo operų žvaigždė Monica Spear (Monika Spear) ir jos vyras, antradienį pranešė vietos žiniasklaida.

Tame pačiame automobilyje pirmadienio naktį rasta penkerių metukų poros duktė yra stabilios būklės ir gydoma medicinos centre, nurodė Venesuelos pareigūnai.

Pareigūnai patvirtino, kad 29-erių metų M.Spear ir jos vyras 39-erių Thomasas Henry Berry (Tomasas Henris Beris) buvo rasti negyvi savo automobilyje Puertą Kabelją ir Valensiją jungiančiame greitkelyje.

Žiniasklaidos pranešimuose pateikiama informacija skiriasi, nurodoma, kad Th.H.Berry buvo Airijos arba Britanijos pilietis. Tačiau oficialiame pranešime aktorės sutuoktinio pilietybė ir poros žūties aplinkybės neskelbiamos.

Cituodama šaltinius policijoje vietos spauda pranešė, kad porą, sugedus automobiliui, nušovė, kaip manoma, plėšikai.

„Ekspertai apžiūrėjo nusikaltimo vietą, o automobilis, kuriuo keliavo pora, atiduotas atitinkamai ekspertizei“, – nurodoma oficialiame pranešime.

M.Spear 2004 metais tapo Mis Venesuela. Ji vaidino populiariuose Havajuose statytuose kompanijos „Telemundo“ serialuose „Pasion Prohibida“ („Uždrausta aistra“) ir „Flor Salvaje“ („Laukinė gėlė“) .

Venesueloje aktorė atostogavo.

Pagal žmogžudysčių skaičių Venesuela yra viena pirmaujančių pasaulyje, 2013 metais 100 tūkst. gyventojų čia atiteko 79 žmogžudystės, skelbia vietos pelno nesiekianti organizacija „Venezuelan Observatory of Violence“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS