A. Veryga – apie tai, ko jam pavydi užsienio kolegos | Diena.lt

A. VERYGA – APIE TAI, KO JAM PAVYDI UŽSIENIO KOLEGOS

  • 10

Į namus žurnalistus įsileidęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga prisiminė savo vaikystę ir pasakoja, kad jo kolegos užsienyje jam labai pavydi karikatūros šalia kavinės „Keulė rūkė“.

LNK laidoje KK2 sveikatos apsaugos ministras demonstruos savo kulinarinius sugebėjimus ir gamins bulvinius blynus.

Į namus žurnalistus įsileidęs A. Veryga prisiminė savo vaikystę ir pasakoja, kad jo kolegos užsienyje jam labai pavydi karikatūros šalia kavinės „Keulė rūkė“.

„Yra taiklių portretų, kaip prie „Keulė rūkė“. Kai užsienyje kolegoms parodau, jie su pavydu žiūri“, – linksmai pasakos ministras.

V. Skaraičio (BFL) nuotr.

Sveikatos apsaugos ministras žurnalistams gamins bulvinius blynus, kuriuos ruoš iš tėvų darže užaugintų ekologiškų bulvių. „Čia žemaitiškos bulvės. Gaunam iš tėvelių. Be chemijų užauginta, tikrai galime jas valgyti“, –  šį vakarą 19 val. 30 min.  per LNK rodomoje laidoje kalbės ministras.

A. Veryga laidoje pasakos, kad visą savo gyvenimą stengiasi valgyti tik sveiką maistą – visuomet atsakingai renkasi, ką perka parduotuvėje, tačiau ministrui šiek tiek nesmagu, nes visi jį parduotuvėje atpažįsta ir prašo kartu pasidaryti asmenukę.

„Visi praktiškai atpažįsta, bet skirtingai reaguoja ir elgiasi skirtingai. Vieni puola komentuoti, kad ar matote, kas eina, kiti santūriau elgiasi“, – kalbės A. Veryga.

Ministras jau kelerius metus yra vegetaras ir nevalgo mėsos, tačiau pripažįsta, kad kartais pasiilgsta mėsytės. Sveikatos ministras pasakoja, kad vaikystėje jam teko ir ūkį prižiūrėti – Užutvenkio kaime Aurelijus šėrė gyvulius ir padėjo tėvams. „Tėvai turėjo karvę, turėjo kiaulių, turėjo vištų. Visus šiuos gyvulius teko ir šerti, ir vaistus leisti jiems“, – kalbės A. Veryga.

GALERIJA

  • A. Veryga – apie tai, ko jam pavydi užsienio kolegos
  • A. Veryga – apie tai, ko jam pavydi užsienio kolegos
  • A. Veryga – apie tai, ko jam pavydi užsienio kolegos
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vika

Tegul ministras nesvaigsta apie ekologiskai be chemijos uzaugintas bulves. Visai be nieko neuzauginsi. Net ir lietui lyjant darzoves gauna chemijos,kuri krinta is dangaus krituliu pavidalu. Tegul duoda tas bulveles patikrinti i laboratorija, o tada ir giriasi. Kad tevai augina kaime dar nereiskia, kad jos be chemijos.

Kaimo zmogus

Veryga, ateik pas mane i ūkį kiaulių šerti. Tam darbui tikrai esi tinkamas. Šerti ekologiškas kiaules tau tikrai geriau seksis, negu dirbti ministro darbą. Ir naudos valstybei bus daugiau is tavęs. Eik prie kiaulių, ten tavo vieta. Žmones tau padėkos. Mesk ministro darbą, žmones tikrai tau padėkos uz tai.

patikslinkit

jei mėsėdžiai kaifuoja šašlykus kirsdami, tai žolėdžiai - šienaudami?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS