Vestuvių vedėjai – apie švenčių be alkoholio iššūkius: Laimute, kur čia galima degtinės nusipirkti? | Diena.lt

VESTUVIŲ VEDĖJAI – APIE ŠVENČIŲ BE ALKOHOLIO IŠŠŪKIUS: LAIMUTE, KUR ČIA GALIMA DEGTINĖS NUSIPIRKTI?

  • 8

Vasara – vestuvių sezonas. Patyrę švenčių vedėjai galėtų pasakoti įsiminusias istorijas vieną po kitos – juk kiekvieni jaunieji skirtingi, su savais nuotykiais ir pasirinkimais. Laidoje „Šeškinės 20“ profesionalai atskleidė, kas gali nutikti, pasirinkus vieną didžiausių švenčių švęsti be alkoholio. Anot jų, toks sprendimas ne visada bus suprantamas visiems svečiams.

Zigmantas Baranauskas pasakojo, kad savo akimis yra matęs, kaip šventėje be alkoholio žmonės kažkur vis dingdavo ir grįždavo įraudusiais skruostais.

„Pradžioje visi dar laikėsi“, – juokėsi jis.

Anot vestuvių vedėjo, po kurio laiko svečius buvo galima pamatyti vorele einančius į nuo šventės atokesnį kambarėlį.

„Vienas dėdė išėjo, paskui jį – teta, pusbroliai. O po to žiūri, kad dešimtą valandą vakaro visi sėdi raudonais skruostais!“ – prisiminė Z. Baranauskas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Panašia istorija pasidalino ir Laima Stončė. Ji perspėja jaunuosius apie tai, kad jų užmojus gali suprasti ne visi susirinkę svečiai.

„Būna, kad prieina prie mūsų ir klausia, kur galima nusipirkti alkoholio. Kartą buvau šventėje, kur pasitikimui buvo skirta taurė šampano, buvo prabangi penkių patiekalų vakarienė, prie pagrindinio patiekalo – taurė vyno.

Chebra, kur varom pavalgyt?

Priėjo prie manęs viena baba ir klausia: „Laimute, kur čia galima degtinės nusipirkti?“ – juokėsi patyrusi švenčių vedėja.

Negana to, jaunieji paprašė Laimos svečiams pranešti, kad šventė pasibaigs 1 val. nakties.

„Visi sustojo ir pradėjo kuždėtis: „Chebra, kur varom pavalgyt? Nes po tų penkių patiekalų liko alkani. O baba buvo pati nelaimingiausia, nes ta vyno taurė jai kažkaip... Na, ne“, – šypsojosi įsiminusią istoriją prisiminusi L. Stončė.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Antanas.

Per savo vestuves ne gėriau nei lašo. buvo svečių, kuriuos tai piktino, bet būdami tik svečiais - jie žinojo savo vietą. Senovės Romėnai - neleisdavo jaunavedžiams geri: "Kad vaikelis gimtų sveikas". O šiaip, tai sakoma: "Kiaulė visumet purvo suras" . Taip ir su tais mielių grybelio my...lais.

tai kam tos vestuvės

jei neišgert nepasilinksmint nepašokt ir nepasiaust? Be degtinės ką, žmonės patys ,,įsivažiuos" ? Nesamonė. O visiems noriu primint patarlę ,,Kas perdaug tas nesveika". Čia liečia tiek tuos kurie perdug geria ir tuos kurie perdaug meldžiasi blaivybei

Rita

net į pagrabą (laidotuves) eina tik paėst, tai ką jau kalbėt, kai į vestuves pakvietė. Tai čia jau tiktai ėsti, gerti ir neiko daugiau nematyti. Taip gi suprantami visokio tipo pasisėdėjimai, pobūviai, vakarėliai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS