Viešą Mino prisipažinimą meilėje stebi tūkstančiai žmonių | Diena.lt

VIEŠĄ MINO PRISIPAŽINIMĄ MEILĖJE STEBI TŪKSTANČIAI ŽMONIŲ

  • 0

Viename iš Kauno gatvės ekranų transliuojama meilės žinutė, skirta Vikai, mamai ir „Žalgiriui“.

Taip netradiciškai artėjančios šv. Valentino dienos proga pasveikinti mylimą merginą bei kauniečius nusprendė dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino.

„Ši savaitė man – ypatinga. Pristatau savo naujausią kūrinį „Muzika tai tu“ ir, pagautas įkvėpimo, nusprendžiau viešai išsakyti, ką tikrai myliu“, – su šypsena kalbėjo atlikėjas.

Netoli nuo įvažiavimo į Kauną įrengtame ekrane kas kelias minutes galima išvysti jo nuotrauką ir užrašą: „Myliu Viką, mamą ir „Žalgirį“! Su šv. Valentino diena, kauniečiai. Dovanoju jums naują dainą „Muzika tai tu.“


Dainininkas ir italų kalbos dėstytojas pripažįsta, kad ir toliau lieka nepataisomas romantikas, kuria dainas apie meilę bei tiki jos egzistavimu, o artėjant įsimylėjėlių dienai ir pats džiaugiasi savo jausmais širdies draugei Viktorijai.

„Vika įkvėpė mane kūrybiniam pakilimui, todėl turiu jai padėkoti ir su džiaugsmu pristatau dar vieną kūrinį apie ją. Nors tikiu, kad ši daina tiks kiekvienai moteriai ir kad kiekvienas mylintis vyras gali savo širdies damai pasakyti, jog „tu esi mano gyvenimo muzika“, – įsitikinęs M. Mickevičius-Mino.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS