A. Vilčinskas susižadėjo su 28 metais jaunesne mylimąja | Diena.lt

A. VILČINSKAS SUSIŽADĖJO SU 28 METAIS JAUNESNE MYLIMĄJA

  • 2

Po kelių mėnesių draugystės 57 metų dainininkas Arvydas Vilčinskas susižadėjo su Rūta Gajauskaite. Apie tai savo  "Facebook" svetainėje viešai paskelbė 28 metais jaunesnė kartu su juo gyvenanti Arvydo mylimoji.

Dar, regis, ką tik džiaugęsis po vedybų nepakitusiais gražiais santykiais su žmona Jurgita, dainininkas Arvydas Vilčinskas birželį su ja išsiskyrė.

Greitai driokstelėjo žinia – jis gyvena su tuomet dar 29 metais jaunesne moterimi.

Dabar dar viena naujiena: Jonavoje gyvenantis 57 metų dainininkas su spalio 18 dieną savo 29-ąjį gimtadienį paminėjusia ir iš emigracijos Airijoje dėl jo į Lietuvą grįžusia Rūta, susižadėjo.

"Amžiaus skirtumo nejaučiame. Turime bendrų temų pokalbiams, bendrą simpatiją muzikai, vertybes. Jei jai rūpėtų naktiniai klubai, paviršutiniški, vaikiški dalykai, nebūtume kartu. O kai kuriais požiūriais ji dar brandesnė už mane. Yra dalykų, kuriems aš galbūt niekada nesuaugsiu", – mums teigė A.Vilčinskas, paklaustas apie solidų amžiaus skirtumą.

Kuo jau tris kartus susituokusį dainininką sužavėjo emigrantė iš Airijos R.Gajauskaitė?

"Ji klauso Toto Cutugno ir kitų to laiko italų dainininkų. Ji seniai subrendęs, pilnametis žmogus. Nejaučiame amžiaus skirtumo. Gal, jei Rūtai būtų 20–25 metai, jis jaustųsi. Kai dalyvavau "Chorų karuose", buvo merginų, kurioms 15 metų, – vaikai. Buvo ir 20 metų – jaučiau amžiaus skirtumą. Bet kai kurie, Rūta tarp jų, subręsta ir išminties įgyja daug anksčiau, – tikino A.Vilčinskas. –

Rūta ne tik graži. Ji – ir nuoširdi, paprasta, kukli moteris. Daug dalykų mane žavi. Gyvenime prisitaikau prie visko. Gyvenau laimingai Lietuvoje, po to – JAV, dabar esu laimingas vėl Lietuvoje. Mes su Rūta gyvensime kartu tol, kol abu to norėsime. Jei nors vienas to nenorės – negyvensime".

Paklausta apie solidų amžiaus skirtumą ir tai, kad gal ji dainininku susižavėjo dėl pinigų, sūnų auginanti Rūta nusijuokė:

"Jis nėra turtuolis, o aš nesu elgeta ar barakuda. Ir nesu tinginė, kuri nieko neveikia. Airijoje gyvenau dešimt metų, daug dirbau, o ten atlyginimai geresni nei Lietuvoje. Po skyrybų susitvarkiau visus dokumentus. Ir kaip vieniša mama, gaunanti pašalpą, galėjau labai oriai, solidžiai gyventi ir su sūnumi keliauti po pasaulį. Bet po dešimties metų grįžau į Lietuvą. O amžiaus skirtumas? O jei gyveni su jaunu ir jis tampa neįgalus? Ir sėdi neįgaliojo vežimėlyje? Tuomet pagal tokią logiką jau būtų nereikalingas? Tiktų tik jaunas ir sveikas kūnas? Viskas priklauso nuo žmogaus vertybių ir požiūrio. Skiriasi ir jaunos poros. Be to, gal man kažkas atsitiks ir mane turės prižiūrėti Arvydas."

"O ką galiu prarasti? Geriau penkiolika minučių skristi, nei dešimt metų šliaužioti. Be to, su fiziniais dalykais pas mane viskas gerai ir čia baimės nejaučiu", – mums teigė A.Vilčinskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

joo

Nupuso ponas Vilcinskas,po metu ir ji paliks dieduka

....

Nors prisijuokiau....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS