Vos vienas įrašas pakeitė poros ateitį: į visa tai jų tėvai iš pradžių žvelgė skeptiškai | Diena.lt

VOS VIENAS ĮRAŠAS PAKEITĖ POROS ATEITĮ: Į VISA TAI JŲ TĖVAI IŠ PRADŽIŲ ŽVELGĖ SKEPTIŠKAI

Dažnas tikriausiai yra pasvajojęs, kaip būtų nuostabu, jei darbas būtų keliauti po pasaulį. Vis dėlto sakoma: svajokite atsargiai, nes svajonės pildosi. Taip nutiko jaunai porai iš Kazachstano, kurios gyvenimas aukštyn kojomis apsivertė vos po vieno vaizdo įrašo iš kelionės Balyje. 

Amą gniaužiantis kraštovaizdis, kalnai, stepės, kanjonai, moderni architektūra. Kazachstanas, devinta pagal plotą valstybė pasaulyje, drąsiai nusipelnė epiteto, kad visiems, kuriems gamta yra prioritetas, čia yra tikras rojus. 

Dabar tuo įsitikinusi ir socialiniuose tinkluose pusę milijono sekėjų turinti pora iš Kazachstano, kurių gyvenimas aukštyn kojomis apsivertė per vieną dieną. 

„Baigę universitetą nusprendėme keliauti po pasaulį, išvykome į Balį. Tada mūsų draugas nufilmavo mus baseine su plūduriuojančiais pusryčiais. Pasidalinau šiuo vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose, turėjau gal tūkstantį sekėjų, bet šis įrašas tapo sensacija. Buvau šokiruota, negalėjau patikėti, kad tai tiesa. Taip viskas prasidėjo“, – pasakojo turinio kūrėja Daiana. 

„Per kovidą užstrigome Balyje. Visi norėjo išvykti, nes bijojo, O mes nusprendėme pasilikti. Tai buvo geriausias laikas – turėjome visišką laisvę, galėjome keliauti ir be visų turistų aplankyti populiarias vietas, viešbučius. Buvome absoliučiai vieni. Pradėjome kuo daugiau filmuoti ir mums tai puikiai sekėsi“, – kalbėjo turinio kūrėjas Madi. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Vos vienas įrašas pakeitė jaunos poros ateitį. Dabar su šypsena jie sako gyvenantys savo svajone. 

Tarptautinio verslo ir vadybos studijas baigusi pora dabar savo gyvenimo neįsivaizduoja be socialinių tinklų – keliauja po pasaulį ir kasdien internete kuria turinį. 

Jie atrėžė, kad tai nėra tikras darbas, liepė liautis.

Daiana „Instagram“ platformoje turi 100 tūkst. sekėjų, Madi – 517 tūkst. Jie puikiai žinomi ir „YouTube“ auditorijai dėl savo kuriamų kelionių tinklaraščių. 

Žinoma, kaip ir kiekvienam su socialiniais tinklais ateitį kuriančiam žmogui, pirmiausia, teko padirbėti su tėvais, kuriems drąsūs pareiškimai, kad poros darbas bus kelionės po pasaulį, nepasirodė ramią ir užtikrintą ateitį garantuosiantis sprendimas. 

„Pradžioje jie buvo labai skeptiški, ypač, kai dar studijuodama universitete pasakiau, kad noriu tik keliauti po pasaulį. Jie atrėžė, kad tai nėra tikras darbas, liepė liautis. Viskas persivertė, kai išvykome į Balį. Jie buvo labai laimingi. Būna, kad pasiimam kartais juos į keliones kartu, taip jie suprato, ką mes darome“, – prisiminė mergina.

Nors jiems abiem vos 27 metai, žemėlapyje jie jau išbraukė ne mažą dalį aplankytų vietų. 

Neabejotinai dažnas pasvajotų apie tokį gyvenimą, tik neretai sukasi klausimas, kodėl mano kelionių vaizdai nesusilaukia tiek susidomėjimo. Jauna pora sako besistengiantys sekti peržiūras, stebi, kas susilaukia dėmesio. 

„Manau, kad rodome kombinaciją tarp to, ko žmonės tikisi ir kas mums patinka“, – sėkmės receptu dalijosi turinio kūrėja. 

Manau, kad laikas Centrinę Aziją įtraukti į lankytinų vietų žemėlapį.

Tačiau tai ne vienintelis tikslas. Nors jauni, bet supratę, kas tikrai svarbu ir vertinga, pora grįžo į gimtinę tam, kad pasauliui parodytų, kad ir jų gimtinė turi įspūdingų vietų.

„Dabar grįžome į Kazachstaną, nes mano tikslas ir svajonė – reklamuoti turizmą gimtinėje. Taip apjungsiu jau turimas žinias, nes Kazachstane turime labai daug gražių ir neatrastų vietų. Manau, kad laikas Centrinę Aziją įtraukti į lankytinų vietų žemėlapį“, – teigė keliautojas. 

Kazachstane gyvena kone 20 mln. žmonių, tad jiedu greitai atkerta nesantys žinomi savo šalyje, juos daugiausia seka žmonės iš viso pasaulio, užsienio auditorija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS