Vyro garbės žodį teisėjui davęs prodiuseris atsipirko švelniausia nuobauda | Diena.lt

VYRO GARBĖS ŽODĮ TEISĖJUI DAVĘS PRODIUSERIS ATSIPIRKO ŠVELNIAUSIA NUOBAUDA

  • 0

Ketvirtadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme išnagrinėta žinomam prodiuseriui Dominykui Kubiliui iškelta administracinė teisės pažeidimo byla dėl padaryto vieno šiurkščiausių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

Ne vieną skandalingą realybės šou prodiusavusiam 38 metų D. Kubiliui policijos pareigūnai surašė protokolą, kai šis rugsėjo 10 dieną 21.40 val sostinės Liepkalnio g. vairavo „Volkswagen“ markės automobilį, nors tam neturėjo teisės.

Ir pasiaiškinime policijos pareigūnams, ir teisme D. Kubilius nurodė, kad prie automobilio vairo, neturėdamas tokios teisės, sėdo skubėdamas į parduotuvę, kuri užsidaro 22 valandą.

D. Kubilius tikino, kad jau artimiausiu metu turėtų gauti vairuotojo pažymėjimą – jam, esą, teliko išlaikyti egzaminą „Regitroje“.

Beje, už tai, kad neturėdamas teisės sėdo prie automobilio vairo, garsus prodiuseris buvo baustas ir prieš metus. Tiesa, ši nuobauda jau negaliojo.

Vilniaus miesto apylinkės teisėjui Valdui Bugelevičiui prodiuseris prisiekinėjo, kad nuoširdžiai gailisi padaręs šį KET pažeidimą, ir net davė „vyro garbės žodį“, kad daugiau tai nepasikartos . 

Toks nusižengimas kaltinamajam užtraukia baudą nuo 289 iki 434 eurų arba administracinį areštą. Tačiau įvertinęs byloje nustatytas aplinkybes ir tai, kad prodiuseris nuoširdžiai gailisi dėl padaryto pažeidimo, teisėjas V. Bugelevičius TV laidų prodiuseriui skyrė švelniausią įstatyme numatytą nuobaudą – 289 eurų baudą. Ją nubaustasis privalės sumokėti per 40 dienų, jeigu teismo nutarimo neskųs aukštesnės instancijos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS