W. Houston duktė „grumiasi dėl savo gyvybės“ | Diena.lt

W. HOUSTON DUKTĖ „GRUMIASI DĖL SAVO GYVYBĖS“

  • 0

Bobbi Kristina Brown (Bobi Kristina Braun), legendinės dainininkės Whitney Houston (Vitni Hjuston) duktė, pirmadienį kovojo su mirtimi – po to, kai savaitgalį buvo be sąmonės ištraukta iš vonios, pranešė jos šeima.

21 metų moters vyras ir viena draugė šeštadienį maždaug 10 val. 25 min. rado ją nekvėpuojančią vonioje, jos namuose Rosvelyje Džordžijoje, netoli Atlantos. Šis incidentas šiurpiai priminė jos motinos nuskendimą viešbučio vonioje Los Andžele 2012 metais.

„Bobbi Kristina grumiasi dėl savo gyvybės ir yra apsupta artimiausių šeimos narių“, – sakoma Houstonų šeimos pareiškime, kuris buvo pateiktas JAV žiniasklaidai.

Oficialios informacijos apie B.K.Brown būklę nepateikiama, bet kelios JAV žiniasklaidos priemonės, tarp jų – CNN ir TMZ.com, citavo šaltinius šeimoje, sakiusius, kad jai buvo mediciniškai sukelta koma.

„Prašome jūsų gerbti mūsų prašymą dėl privatumo šiuo sunkiu metu, – sakoma šeimos pareiškime. – Ačiū už jūsų maldas, palinkėjimus ir mes labai vertiname jūsų nuolatinę paramą“.

Prieš trejus metus, vasario 11 dieną, B.K.Brown motina W.Houston buvo rasta negyva vonioje viešbutyje „The Beverly Hilton“, kelios valandos prieš tai, kai turėjo dalyvauti viename vakarėlyje prieš „Grammy“ įteikimo ceremoniją.

Vėliau skrodimas parodė, kad ji nuskendo veidu žemyn „itin karštame vandenyje“. Los Andželo apygardos koroneris nusprendė, kad tai buvo atsitiktinis paskendimas, prie kurio prisidėjo „aterosklerozinė širdies liga ir kokaino vartojimas“.

B.K.Brown yra vienintelis velionės dainininkės vaikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS