„X faktorius. Žvaigždės“ scenoje nepasirodė J. Bareikis: aktorius – saviizoliacijoje | Diena.lt

„X FAKTORIUS. ŽVAIGŽDĖS“ SCENOJE NEPASIRODĖ J. BAREIKIS: AKTORIUS – SAVIIZOLIACIJOJE

  • 0

Muzikinio projekto „X faktorius. Žvaigždės“ scenoje sekmadienio vakarą pasirodė ne visi dalyviai. Laidos vedėjai tiesioginės transliacijos metu pranešė, kad aktorius Jokūbas Bareikis – saviizoliacijoje.

Pradėdami vakarą projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis pabrėžė, kad scenoje pasirodys ne dvylika, o vienuolika dalyvių. 

„Per daug aiškinti šiomis dienomis gal net ir nebeverta. Taip nutiko, kad pasaulinė pandemija pasiekė ir „X faktorių“. Konkrečiai – Jokūbą Bareikį, kuris yra saviizoliacijoje“, – tiesioginiame eteryje kalbėjo vienas iš projekto vedėjų M. Rainys.

„Jis turėjo kontaktą su sergančiuoju, daugiau į repeticijas, aišku, nei vaikščiojo, nei su kuo nors susitiko. Dabar sakė jaučiasi puikiai, bet suprantama, kad jis turi būti savo namuose. Jokūbai, linkėjimai tau“, – sakė M. Stasiulis.

Projekto vedėjas pabrėžė, kad šiuo laikotarpiu visi privalo susitelkti ir saugoti vienas kitą. „Tai yra turbūt dar viena istorija, kad iš visų galių, kiek tik turime energijos, įžvalgų, turime saugotis ir linkėkime vienas kitam sveikatos“, – kalbėjo M. Stasiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS