Ž. Kropaitė ir R. Jonaitis išties išbandys ėjimą atbulomis? | Diena.lt

Ž. KROPAITĖ IR R. JONAITIS IŠTIES IŠBANDYS ĖJIMĄ ATBULOMIS?

  • 1

LRT televizijos laidų vedėjus Živilę Kropaitę ir Richardą Jonaitį iki šiol lydi pėsčiųjų žygių „šleifas“.

Jie abu ne tik taps spalio 7-ąją Prienų ir Birštono apylinkėse vyksiančio žygio „Nemuno kilpomis su Gjensidige“ vedėjais, tačiau kartu su tūkstančiais aktyvaus laisvalaikio mėgėjų pėsčiomis įveiks pasirinktą maršrutą.

Prieš metus tame pačiame žygyje klaipėdietė Sandra Valančauskaitė pasiekė rekordą - 55 kilometrus nuėjo atbulomis.

Būtent po to tiesioginiame LRT eteryje laidoje „Labas rytas, Lietuva“ Ž.Kropaitė prapliupo nevaldomu juoku, o ją bandė nuraminti kolega R.Jonaitis.

Tokią reakciją laidos vedėjai sukėlė neįprastas S.Valančauskaitės rekordas.

Vėliau Ž.Kropaitė ir S.Valančauskaitė buvo susitikusios taip pat tiesioginio eterio metu – sportininkė kaip viešnia dalyvavo laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

„Živilė ir Richardas jau tampa mūsų žygių bičiuliais. Šiemet jie dalyvavo tradiciniame „TrenkTuro„ žygyje „Pėsčiomis pajūriu“. Kartu su beveik aštuoniais tūkstančiais dalyvių Živilė ir Ricahrdas kartu ėjo pasirinktus maršrutus“, - sakė vienas iš „TrenkTuro“ įkūrėjų Vytautas Bartulis.

Pasak V.Bartulio, simboliška, jog į „Nemuno kilpas“ organizatoriai ir vėl pakvietė Ž.Kropaitę ir R.Jonaitį.

„Tegul patys išbando Sandros įveiktų kilometrų atkarpas, o ar eis tiesiai, ar – atbulomis, jų reikalas. Mes labiausiai džiaugiamės, kad Živilė su Richardu galbūt taip pat atranda ėjimo džiaugsmą“, - sakė V.Bartulis.

Žygyje „Nemuno kilpomis su Gjensidige“ šiemet laukiama apie 6 tūkst. žygeivių. Pagal savo fizinį aktyvumą jie galės rinktis 15, 25, 40 arba 65 kilometrų trasas.

Visų iššūkio mėgėjų laukia poilsio punktai, kuriuose bus galima ne tik atsipūsti, tačiau ir išbandyti įvairias pramogas, masažus, taip pat į žygio maršrutus įtraukti lankomi turistiniai Prienų ir Birštono objektai, o organizatoriai pasirūpins ir žygeivių maitinimu.

GALERIJA

  • Ž. Kropaitė ir R. Jonaitis išties išbandys ėjimą atbulomis?
  • Ž. Kropaitė ir R. Jonaitis išties išbandys ėjimą atbulomis?
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nesąmonė

Kažkokia nesąmonė.Nebent akis užpakalyje turi...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS