Ž. Pinskuvienės svorio švytuoklė – per 14 mėnesių priaugo 70 kg: susiimti privertė vyro komentaras | Diena.lt

Ž. PINSKUVIENĖS SVORIO ŠVYTUOKLĖ – PER 14 MĖNESIŲ PRIAUGO 70 KG: SUSIIMTI PRIVERTĖ VYRO KOMENTARAS

  • 47

Kalbėdama apie išvaizdą, politikė, Širvintų raj. merė Živilė Pinskuvienė sako, kad kova su svoriu – nesibaigianti ir amžina. „Iki trisdešimties turi valios, po trisdešimties jos šiek tiek mažiau, o po keturiasdešimties jos nelieka visai“, – juokėsi moteris. Ji atskleidė, kad gyvenime buvo periodas, kai per keturiolika mėnesių priaugo 70 kg ir vėl numetė 50 kg. Anot jos, susiimti privertė vyro komentaras.

Šiemet politikai Ž. Pinskuvienė ir Jonas Pinskus minės 26-ąsias santuokos metines. Praėjusią vasarą socialiniuose tinkluose moteris dalijosi sidabrinių vestuvių metinių kadrais. Šventė vyko 1998 m. liepos 18-ąją.

„Kai tekėjau, svėriau 51 kg“, – sakė Ž. Pinskuvienė.

Moteris atskleidė, kad susilaukusi antrojo sūnaus buvo pasiekusi savo rekordinį svorį – 122 kg. Kūdikis gimė 1999 m. gegužės 20-ąją, taigi per dešimt mėnesių politikė priaugo net 71 kg.

„Leisdavau sau viską. Visada galvoje turėjau, kad ne aš norėjau valgyti, o vaikas. Tai ir valgiau dieną ir naktį. Pagalys „Daktariškos“ dešros buvo mano naktinė porcija“, – prisiminė Ž. Pinskuvienė.

Anot jos, nėštumo metu ji suvalgydavo kelis kilogramus saldainių – saiko visai neturėjo.

Ž. Pinskuvienės asmeninio archyvo nuotr.

Moteris pasidalijo, kad po gimdymo ją susiimti privertė vyro J. Pinskaus komentaras. Politikė atskleidė, kad tos akimirkos nepamirš niekada.

„Mano veidas, kojos, rankos – na, tokia moteris kaip turi būti. Ilgi ir susukti šviesūs plaukai, timpos. Vyras sėdėjo fotelyje, aš praeidinėjau pro šalį ir jis mane gražiai paėmė už rankos, pasisodino ant kelių.

Jis gražiai apkabino ir sako: „Mažute, o tu tokia ir pasiliksi?“ Man šito užteko. Supratau, kad nieko nebus“, – prisiminė Ž. Pinskuvienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Širvintų rajono merė atskleidė, kad jau tada planavo vyro keturiasdešimtmetį – jo gimimo diena buvo 1999 m. rugsėjo 22 d. Per penkis mėnesius iki šventės politikė dėjo visas pastangas, kad numestų didelį ir sveikatai kenkiantį antsvorį.

„Kėliausi 4 val. ryto, bėgiojau, valgiau salotų lapus, gėriau vandenį. Buvau tarsi transe, kosmose, tačiau kažkaip turėjau susitvarkyti. Rugsėjo 22-ąją aš svėriau 73 kg“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakojo Ž. Pinskuvienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (47)

Rk

Jei nerA sekso.viskas blogai

taig

turint pinigo, veidą nesunku paprosinti, bet kaklas, deja, lieka kaip senos bobutės, gal papratus ant aukštų paduškų miegoti, - rezultatas akivaizdus.

Sena uspaschixxx armija

Tai bobai nenusibodo reklamuotis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS