Ž. Trato mylimoji – buvusi Rusijos oligarcho žmona | Diena.lt

Ž. TRATO MYLIMOJI – BUVUSI RUSIJOS OLIGARCHO ŽMONA

  • 1

Aktorius ir modelis Žilvinas Tratas neviešino asmeninio gyvenimo ir po devyniais užraktais slėpė paslaptingą mylimąją. Net ir paskelbęs apie tėvystę, jis nukirpo nuotrauką, kad joje nesimatytų, kas yra jo išrinktoji.

Tačiau pirmadienį populiarus Rusijos interneto leidinys „life.ru“ atskleidė paslaptį: buvusios Rusijos oligarcho, milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo žmonos Julijos Liubičanskajos išrinktasis – nežinomas lietuvių aktorius.

Tas „nežinomasis“ aktorius yra 28-erių metų Žilvinas Tratas.

Tiesa, šią paslaptį išdavė pati trijų vaikų mama – Julija, kurią išprovokavo būtent „life.ru“. Šiame interneto leidinyje buvo „juodinamas“ jos mylimasis lietuvis.

Savo „Instagram“ paskyroje moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su lietuviu ir parašė ilgą laišką:

„Žinoma, jau pripratau prie piktų komentarų, pavydžių žvilgsnių ir nedraugiškų žodžių. Ką padarysi, būna tokių žmonių ir mums telieka jiems atleisti, juos paleisti. Vis tik neslėpsiu: šis life.ru tekstukas mane užgavo. Visada ginu savo artimuosius, visada esu pasirengusi kaip liūtė dėl jų kovoti iš paskutiniųjų ir niekada neleisiu jų skriausti. Esu taip auklėta, taip gyvenu ir visada būsiu tokia. Tai, kaip šio teksto autorius išdrįso atsiliepti apie mano mylimą vyrą, negalėjo manęs nepaliesti. Kiek pykčio ir nuodų išlieta. Jaučiu pareigą detaliau pakomentuoti tam tikrus momentus, kad ateityje nebūtų suteikta proga skleisti tokias vulgarias ir šlykščias kalbas. Su Jamesu (taip save vadina Londone gyvenantis Žilvinas) esame laimingi. Mylime vienas kitą ir tai svarbiausia“, – rašė trijų milijardieriaus vaikų mama, kurios buvęs vyras dabar gyvena su jaunesne gražuole.

„Jis – talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų, kurie gyvenime vertina tik pinigus, džiaugsmui pasakysiu: iš tiesų kol kas jo pavardės nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite, remdamasi savo pačios patirtimi galiu patikinti, kad tai nėra svarbiausia. Jis niekada gyvenime neleistų man jo išlaikyti. Tai tikras vyras, neįtikėtinai nuostabus, geros širdies ir tvirtas žmogus. Būtent tokį vyrą įsivaizduoja kiekviena moteris, užmerkdama akis ir prašydama Dievo atsiųsti jai antrąją pusę. Esu pati laimingiausia moteris pasaulyje, nes Dievas išgirdo mano maldas ir atsiuntė man būtent jį“, – komplimentų Ž. Tratui negailėjo rusė.

„Visos kalbos apie tai, kad palikau Nikolajų ir išėjau pas Jamesą, yra tik gandai. Mes susitikome jau po mano išsiskyrimo su buvusiu vyru. Tai nutiko sunkiausiu mano gyvenimo periodu, kai iš pradžių palaidojau savo mylimą močiutę, o po to ir brangią mamytę, – „instagram“ tęsė Julija. – Jis buvo su manimi kartu, palaikė mane kiekvieną sekundę. Nežinau, kaip be jo būčiau su visais šiais dalykais susidorojusi. Po to įvyko stebuklas ir mums gimė mažoji mūsų princesė, mūsų mylima dukra. Kažkas puolė karštligiškai ieškoti nuotraukos „su pilvu“ ir neradęs ėmė kurti kažkokias liguistas fantazijas šia tema. Esu priversta nuliūdinti – tokių nuotraukų mūsų šeimos albume labai daug. Tiesiog laimė mėgsta tylą, todėl mes, skirtingai nuo daugelio, nesame moralinio ekshibicionizmo šalininkai ir suvokiame, kas yra socialiniai tinklai.“

„Life.ru“ rašė, kad įspūdingais deimantais, prabangiomis rankinėmis besipuikuojanti, apartamentus pamaskvės kvartale „Gorki-8“ turinti 36-erių metų Julija su milijardieriumi susilaukė trijų vaikų – sūnų Marko, Nikitos ir dukters Sofijos. Po 11 metų santuokos pora išsiskyrė 2015 pavasarį.

Julija prisipažino, kad jos gyvenimas tik atrodė rožėmis klotas ir išnešė tonas „purvo“ iš namų vidaus, prisipažinusi, kad gyveno auksiniame narve, o N. Sarkisovas ją laikė nuosavybe.

„Jis mane išvarydavo nėščią iš namų, vadino kale, o Monake girtas šlapinosi ant kilimo...“, – dabar įsimylėjusi lietuvį ir besilaukianti nuo jo vaikelio „life.ru“ pasakojo Julija, kuri dar neseniai galvojo apie savižudybę.

GALERIJA

  • Julija Liubičanskaja
  • Julija Liubičanskaja
  • Žilvinas Tratas
  • Ž. Trato mylimoji – buvusi Rusijos oligarcho žmona
  • Ž. Trato mylimoji – buvusi Rusijos oligarcho žmona
  • Žilvinas Tratas
  • Ž. Trato mylimoji – buvusi Rusijos oligarcho žmona
  • Ž. Trato mylimoji – buvusi Rusijos oligarcho žmona
Socialinių tinklų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

nobody cares

SUSIJUSIOS NAUJIENOS