A. Zacharevičienę P. Skučas iškeitė į žmoną | Diena.lt

A. ZACHAREVIČIENĘ P. SKUČAS IŠKEITĖ Į ŽMONĄ

  • 1

Šįvakar lygiai 17 val. tiesioginiame LNK eteryje paaiškėjo nauja „Labas vakaras, Lietuva“ laidos vedėja. Agnę Zacharevičienę informacinėje pavakario naujienų laidoje keičia žurnalistė Indrė Kuodytė.

Paulius Skučas ir Indrė Kuodytė bus duetas ne tik šeimoje, bet ir žinių eteryje. „Žinote, ir aš pats nustebau, - juokiasi Paulius Skučas prieš laidos debiutą su žmona. – Tai - didelis sutapimas.  Indrė ėjo į informacinių laidų vedėjų atranką, ir mudu nežinojome, kuriai laidai bus renkama vedėja. Todėl iš karto galiu nutildyti kalbas, kad į televiziją vyras prastūmė žmoną. Ji šioje laidoje yra dėl savo žavesio, proto ir talento“.


„Mes seniai gyvename vienu darbiniu ritmu. Kadangi pastaruoju metu dirbau žurnalistinį darbą, buvau žinių laidos reporterė, mes jau ryto kavą su Pauliumi pradėdavome gerti aptarinėdami dienos aktualijas. Pasiginčydami ir diskutuodami. Iš esmės dirbome tą patį darbą, tik jis eteryje, o aš – už kadro“, - sako Indrė Kuodytė.

Paulius Skučas sako, kad jiedu eteryje nebus šeimyninis duetas. „Eteryje mes – kolegos, o šeima – namie“.

Profesionali žurnalistė Indrė Kuodytė su vyru Pauliumi Skuču – nebe pirmą kartą kartu eteryje. Jiedu jau yra vedę radijo laidą ir pramoginį TV šou.

„Laidos „Labas vakaras, Lietuva“ misija - pirmiesiems šalyje profesionaliai, operatyviai ir įdomiai pateikti karščiausias dienos naujienas. Toks yra bendras mūsų su Pauliumi tikslas“, - sako prie LNK žinių komandos prisidėjusi Indrė Kuodytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nereikia lia lia

o as galvoju is kur cia ta baidykle istrauke??? savo boba prastume....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS