Žiūrovų išsiilgta E. Daugėlaitė grįžta į televizijos eterį: geriausias metas susitikti su žiūrovais | Diena.lt

ŽIŪROVŲ IŠSIILGTA E. DAUGĖLAITĖ GRĮŽTA Į TELEVIZIJOS ETERĮ: GERIAUSIAS METAS SUSITIKTI SU ŽIŪROVAIS

Prieš kurį laiką su žiūrovais laikinai atsisveikinusi Eglė Daugėlaitė jungiasi prie LRT TV naujienų tarnybos ir grįžta į eterį, kuriame ves žinias. Žiūrovų pamėgta televizijos laidų vedėja džiaugėsi grįždama į eterį naujoje pozicijose, tačiau neslėpė, kad pokyčiai atneša nemažai jaudulio.

Pirmą kartą po pertraukos televizijos žiūrovai E. Daugėlaitę išvys birželio 6 d. vakarą – ji pristatys svarbiausias naujienas „Panoramoje“. Vėliau jos vedamas žinias bus galima matyti kasdieninėse aktualijų laidose – „Laba diena, Lietuva“ ir „Svarbioje valandoje“.

„Nors visi apie vasarą galvoja apie atostogas, būtent šiuo laikotarpiu norėjau sugrįžti į darbus – versdama naują puslapį turiu daug ko išmokti, todėl manau, kad tai geriausias metas vėl susitikti su žiūrovais. Tikiuosi, kad ir šioje pozicijoje rasiu raktą į žiūrovų širdis ir naujienas pristatysiu kaip įmanoma geriau“, – sakė į darbus kartu su vasaros pradžia kimbanti E. Daugėlaitė.

D. Umbraso / LRT nuotr. 

Nuo šiol žinias televizijos eteryje pristatysianti vedėja pripažino, kad pokyčiai atneša ir nemažai jaudulio, kadangi reikia perprasti naujo darbo specifiką bei atnaujinti savo žinias. „Tai naujas etapas ir išbandymas – tikrai negrįžtu ten, kur viską puikiai žinau, todėl laukia ir iššūkis „pasivyti“ kolegas“, – teigė laidų vedėja.

Pastarieji keleri metai televizijos laidų vedėjai buvo pokyčių laikas – laikinai atsisveikinusi su eteriu ir išėjusi į motinystės atostogas, su šeima ji gyveno Taline, tačiau televizijos žiūrovai ją galėdavo pamatyti vedant įvairius projektus ir renginius. Iki tol E. Daugėlaitė rytais sveikindavosi vesdama laidą „Labas rytas, Lietuva“.

D. Umbraso / LRT nuotr. 

Pirmasis eteris su E. Daugėlaitės sugrįžimu – birželio 6 dieną, antradienį, 20.30 val.„Panoramoje“ per LRT televiziją ir portale lrt.lt.

GALERIJA

  • Žiūrovų išsiilgta E. Daugėlaitė grįžta į televizijos eterį: geriausias metas susitikti su žiūrovais
  • Žiūrovų išsiilgta E. Daugėlaitė grįžta į televizijos eterį: geriausias metas susitikti su žiūrovais
  • Žiūrovų išsiilgta E. Daugėlaitė grįžta į televizijos eterį: geriausias metas susitikti su žiūrovais
D. Umbraso / LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Tankiai skubiai skaito.

Vitalija

Tai yra sveikintina.Sugrižinas daug ką nudžiugino.Sekmės tau Egle ir Dievo palaimos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS