A. Zuokas pasidalijo jautria nuotrauka su dviejų mėnesių dukrele: tėvystė veža | Diena.lt

A. ZUOKAS PASIDALIJO JAUTRIA NUOTRAUKA SU DVIEJŲ MĖNESIŲ DUKRELE: TĖVYSTĖ VEŽA

  • 14

Buvęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas su žmona, smuikininke Augusta Zuoke, apie šeimos pagausėjimą pranešė gegužės 1-ąją – porai gimė dukra Agata. Tvyrant karščiams, politikas pasidalijo nuotrauka su dukrele, kur jiedu vėsinasi vandeniu.

Jautria akimirka A. Zuokas pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Prie juodai baltos nuotraukos, kurioje dviejų mėnesių dukrelę glaudžia prie krūtinės, tėtis parašė tik vieną, tačiau emociją puikiai perteikiantį sakinį.

„Tėvystė veža“, – džiaugėsi A. Zuokas.

A. Zuoko „Facebook“ nuotr. 

LNK primena, kad buvęs sostinės meras ir muzikantė Augusta aukso žiedus sumainė 2022 m. rudenį, o žinią, kad laukia šeimos pagausėjimo, patvirtino 2024 m. pradžioje.

Agata – ketvirtasis A. Zuoko vaikas. Dviejų dukrų ir vieno sūnaus politikas sulaukė su buvusia žmona Agne Zuokiene.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Simas

jautriausia nuotrauka būtu zuoko uždaryto i Pravieniškes

Šeima

Siaubinga Zuoko moralė. Agnė nesugebejo jo pakeisti į gerąją pusę, sugadintas žmogus dar vaikystėje. Kokiai auditorijai skirta si Zuoko reklama, prisipazistant žiaurius senatvinius pokyčius, pralaimėjimą, silpnumą.

Mano nuomone

Čia tas vyrų tipažas, kuriuos aplanko viduramžio krizė. Užuot anūkėlius lepinę jie "antrą vadą" išperi su jaunesnėmis . Nei jis blogesnis, nei geresnis už seimūnus, sipavičius ir kučinskus ir t.t. Tiesiog vyrai yra tokie, ne visi tik gali sau tai leisti :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS