Žurnalas „People“ seksualiausiu 2019-ųjų vyru išrinko J. Legendą | Diena.lt

ŽURNALAS „PEOPLE“ SEKSUALIAUSIU 2019-ŲJŲ VYRU IŠRINKO J. LEGENDĄ

  • 0

Žurnalas „People“ seksualiausiu šiuo metu gyvenančiu 2019 metų vyru išrinko ritmenbliuzo dainininką Johną Legendą (Džoną Ledžendą).

„Grammy“ pelnęs dainininkas, garsėjantis šilkiniu balsu, šių metų nugalėtoju buvo paskelbtas antradienio vakarą per televizijos NBC laidą „The Voice“, kur drauge su Gwen Stefani (Gven Stefani), Kelly Clarkson (Keli Klarkson) ir Blake'u Sheltonu (Bleiku Šeltonu) dirba šio dainininkų konkurso mokytojais.

J. Legendas penktadienį išeisiančiam naujam žurnalo numeriui sakė, kad titulas reiškia tam tikrą spaudimą ir pajuokavo: „Taip neteisinga.“

Pernai seksualiausiu metų vyru buvo išrinktas Idrisas Elba.

40 metų J. Legendas turi 10 „Grammy“ apdovanojimų. 2015-aisiais jis gavo „Oskarą“ kaip dainos „Glory“ iš filmo „Selma“ bendraautorius.

Apie J. Legendo naują titulą minėtoje laidoje paskelbė B. Sheltonas, kuris seksualiausiu šiuo metu gyvenančiu vyru buvo išrinktas 2017-aisiais. Kantri dainininkas įteikė J. Legendui šortukus su užrašu „VEGOTSMA“, kuriuo pagerbiami įvairūs dainininko titulai: „The Voice“ mokytojo, „Emmy“, „Grammy“, „Oskaro“, „Tony“ laureato ir „seksualiausio gyvo vyro“ (Sexiest Man Alive, SMA).

J. Legendas augina du vaikus su modeliu ir televizijos laidų vedėja Chrissy Teigen (Krisi Teigen).

Tarp pastarųjų metų SMA laureatų taip pat yra Dwayne'as Johnsonas (Dveinas Džonsonas) ir Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas).

„Noriu padėkoti Blake'ui Sheltonui, – sakė J. Legendas. – Stebėjau kiekvieną jo judesį, gaudžiau kiekvieną jo lūpų ištartą žodį ir galvoju, kad kai kas paliko atspaudą manyje.“

J. Legendas sakė, kad jo žmona juo didžiuojasi.

„Pagaliau padariau jai įspūdį“, – pridūrė dainininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS