ZYGGA apie asmeninius santykius: mes geriau pašiepsime vienas kitą | Diena.lt

ZYGGA APIE ASMENINIUS SANTYKIUS: MES GERIAU PAŠIEPSIME VIENAS KITĄ

  • 0

Duetas, savo muzikinį kelią pradėję kaip „Žygis ir Gabija“, visai neseniai ėmėsi naujo projekto pavadinimu  ZYGGA, kuris ne tik tapo jų pačių muzika sielai, bet ir sulaukė didelio populiarumo muzikos platformose.

Anot atlikėjų, milijoninių peržiūrų kūriniai nėra tik naujokų sėkmė. „Tu negali sėdėti ir svajoti. Negali sėdėti ir laukti, kada pradės plaukti pinigai, populiarumas ir t.t. Norint kažką pasiekti, neužtenka tik svajoti, reikia vardan tos svajonės daug dirbti“, – tvirtai įsitikinęs Ž. Petkus.

Ne tik scenoje, bet ir gyvenime jau daugiau nei penkerius metus kartu esantys Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė pripažįsta, kad per šiuos metus būta visko. Grupės ZYGGA nariai save pristato kaip didelės romantikos ir meilių žodelių nepropaguojanti pora. „Dainas kuria Žygis, o aš kartu su juo jas atlieku. Jeigu jis sugalvotų dainą parašyti asmeniškai man, nemanau, kad daina būtų labai jausminga“, – sako  G. Radžiūnaitė.

„Mes ne romantikai. Nėra labai dažnų apsikabinimų, bučinukų. Mes geriau pašiepsime vienas kitą... Mes esame kitokie“, – lnk.lt laidoje „Monikos užkulisiai“ kalbėjo grupės narė Gabija.

Kad ir kaip abu atlikėjai kalba apie savo asmenius santykius už scenos ribų, akivaizdu, kad pavyduliavimas vienas kitam retkarčiais pasireiškia. „Aš manau, kad tas mus ir laiko kaip porą. Jeigu kažkas atsitinka, mes iškart vienas kitam pasakome. Žinoma, yra buvę, kad išėjus į miestą ar klubą prie Gabijos kas nors pradeda piktybiškai lįsti. Faktas, kad man tai nepatinka“, – atskleidė Žygimantas.

Paklaustas, ar kada nors yra gynęs Gabiją nuo gerbėjų ir įsivėlęs į muštynių incidentą, Žygimantas iškart pasiteiravo:  „O ar šią laidą žiūrės policija?“.

GALERIJA

  • ZYGGA apie asmeninius santykius: mes geriau pašiepsime vienas kitą
  • ZYGGA apie asmeninius santykius: mes geriau pašiepsime vienas kitą
  • ZYGGA apie asmeninius santykius: mes geriau pašiepsime vienas kitą
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS