Žymi manekenė suvaidino savo mirtį: siekė paskleisti svarbią žinią apie vėžį | Diena.lt

ŽYMI MANEKENĖ SUVAIDINO SAVO MIRTĮ: SIEKĖ PASKLEISTI SVARBIĄ ŽINIĄ APIE VĖŽĮ

  • 4

Modelis iš Indijos apsimetė, kad yra mirusi, taip esą siekdama skleisti žinią apie gimdos kaklelio vėžį, pranešė „The Guardian“.

32 metų realybės šou žvaigždė, buvusi Bolivudo aktorė ir modelis Poonam Pandey išgarsėjo 2011 m., kai pažadėjo išsirengti nuogai Indijos kriketo rinktinei, jei ši laimės pasaulio taurę.

Penktadienį 1,3 mln. sekėjų turinti P. Pandey instagrame paskelbė apie savo „mirtį“.

Žymios moters sekėjams, jos komandos vardu, buvo pranešta: „Šis rytas mums sunkus. Su dideliu liūdesiu pranešame, kad dėl gimdos kaklelio vėžio praradome savo mylimą Poonam.“

Jos komanda patvirtino, kad P. Pandey „drąsiai kovojo su liga“, bet „tragiškai mirė“.

 

 

Kolegos ir įžymybės išreiškė savo liūdesį ir sielvartą socialinėje medijoje, tačiau kiti šią situaciją vertino skeptiškai, nurodydami, kad neseniai filmuotoje medžiagoje P. Pandey atrodė visiškai sveika.

Tada P. Pandey paskelbė vaizdo įrašą ir prisipažino, kad ji „nemirė“. Moteris taip pat atsiprašė savo sekėjų, kad juos šokiravo.

„Taip, suvaidinau savo mirtį. Žinau, tai ekstremalu. Bet staiga mes visi kalbame apie gimdos kaklelio vėžį, ar ne?“, – klausė P. Pandey instagrame.

„Didžiuojuosi tuo, ką šiomis naujienomis pavyko pasiekti“, – tvirtino moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pilietis

Kvaišu visam pasauly pilna

Onė

Tokiais dalykais negalima žaisti

žinia

Tai tikrai ...papai išpūsti ,lūpos išpūstos , taip tikrai ir vėžį gali įsivaryti bejuokaudama ). Tikrai kvaiša - pritariu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS