Lietuvis verslininkas Kaliningrade: sąžiningas darbas – kelias į bankrotą | Diena.lt

LIETUVIS VERSLININKAS KALININGRADE: SĄŽININGAS DARBAS – KELIAS Į BANKROTĄ

  • 5

Kaliningrade gyvenančio lietuvio Vladimiro istorija verta kino filmo. Kolegos apgautas ir milijoną praradęs verslininkas sugebėjo atsitiesti ir šiandien valdo dešimtis filialų turinčią įmonę.

Vladimiro pasakojimas ir verslo Kaliningrade ypatumai – šį vakarą LRT laidoje „(Ne)emigrantai“.

Prieš aštuonerius metus lietuvis verslininkas išgyveno baisiausią gyvenimo krizę. Tuomet Vladimiras Kaliningrade turėjo mėsos kombinatą. Verslą kūrė su kitu kolega bankininku, kuris, pasitaikius progai, partnerį apgavo. Vladimiras prarado 1,5 mln. eurų.

Dabar vyras nesėkmingą gyvenimo etapą prisimena su šypsena: „Aš tikintis žmogus, galvoju, reiškia, taip reikėjo.“ Praradęs verslą, Vladimiras nenuleido rankų ir iškart pradėjo galvoti, ko imtis toliau.

Kaliningrade gyvenantis Vladimiras gimė ir užaugo Lietuvos pajūryje. Kaliningrade baigė mokslus, šiek tiek dirbo, paskui ėmėsi nuosavo verslo. Nors Rusijoje pradėti verslą ryžtasi tik bebaimiai, vyras visgi išdrįso. Kadangi čia labai prastas vanduo, Vladimiras ėmėsi vandens filtravimo sistemų montavimo verslo.

Laidos herojus sako, kad gerti nefiltruotą vandenį Rusijoje yra netgi pavojinga gyvybei, nežinia, kuo gali užsikrėsti. Laidoje Vladimiras atviras, sako, kad jei dirbtų sąžiningai, kažin, ar išsilaikytų. Taip čia elgiasi absoliučiai visi verslininkai, nes kitaip bankrutuotų. Jo taktika pasiteisino – šiuo metu Rusijoje sėkmingai veikia net 30 jo įmonės filialų.

Atviras Vladimiro pasakojimas – jau šiandien 19.30 val. laidoje „(Ne)emigrantai“ per LRT televiziją.

GALERIJA

  • Lietuvis verslininkas Kaliningrade: sąžiningas darbas – kelias į bankrotą
LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ne

Visi Tadai - lietuviai . Ne visi Vladimirai - rusai .

Tadas

Gal reikėtų rašyti,rusas iš Lietuvos,o ne lietuvis.Is jo lietuvis,kaip iš manęs čigonas.

Emma23

Kviečiu jus į privatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS