A. Armonaitės atstove spaudai tapo E. Girdzijauskaitė | Diena.lt

A. ARMONAITĖS ATSTOVE SPAUDAI TAPO E. GIRDZIJAUSKAITĖ

  • 3

Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės atstove spaudai tapo Eglė Girdzijauskaitė. Ji trečiadienį pakeitė nuo ministrės kadencijos pradžios dirbusią Skaistę Barauskienę.

E. Girdzijauskaitė iki šiol dirbo Vilniaus Gedimino technikos universiteto kūrybiškumo ir inovacijų centre „LinkMenų fabrikas“, kur buvo atsakinga už kūrybinių projektų vystymą ir komunikaciją.

Prie A. Armonaitės komandos taip pat prisijungė buvęs žurnalistas Martynas Čerkauskas, kuris ministrei patarinės strateginės komunikacijos klausimais.

Jis anksčiau yra dirbęs dienraščiuose „Lietuvos rytas“, „Lietuvos žinios“ bei lrytas.lt naujienų portale, taip pat vadovavo bendrovės „Lietuvos dujų tiekimas“ komunikacijai, dirbo viešųjų ryšių bendrovėje „Publicum“.

S. Barauskienė BNS sakė, kad ji su ministre buvo sutarusi, jog dirbs terminuotą laiką.

„Kaip iš pat pradžių ir buvome sutarę su ministre Aušrine Armonaite – ateinu dirbti terminuotą laikotarpį, kol įsivažiuos visi darbai. Buvo tikrai nepaprastai įdomus laikotarpis, esu dėkinga kolegoms ir visiems, su kuriais teko drauge dirbti“, – BNS sakė S. Barauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Normalus \\\\\.../////

neis.Va sužinoti kiek čierku išgerti patars, tai gerai.Kuo daugiau tuo geriau,užsirūkant mrixujana.

Svieto juokintojos

Dar viena iš mergelių darželio. Matomai gerai suoliukus dažė vaivorykštine spalva :)

O tai reiškia,

kad atstovaus jinai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS