Baltijos šalių vadovai Taline aptars regiono saugumą, infrastruktūrą, paramą Ukrainai | Diena.lt

BALTIJOS ŠALIŲ VADOVAI TALINE APTARS REGIONO SAUGUMĄ, INFRASTRUKTŪRĄ, PARAMĄ UKRAINAI

  • 17

Pirmadienį Taline Lietuvos, Latvijos ir Estijos prezidentai kasmetiniame susitikime aptars regiono saugumo bei infrastruktūros klausimus, taip pat paramą Ukrainai.

Susitikime dalyvaus ir darbo vizito į Estiją vykstantis Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, sekmadienį pranešė Prezidentūra.

Baltijos šalių vadovai aptars regiono saugumo ir gynybos klausimus, paramą Ukrainai, regiono infrastruktūros plėtros projektus.

Lietuvos, Latvijos ir Estijos prezidentai vienoje Talino mokyklų taip pat susitiks su moksleiviais, su kuriais diskutuos apie užsienio politiką ir jaunimo įsitraukimą į valstybės gyvenimo procesus.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Kokia

dar parama kad juos jau RUSIJA baigia sudubasinti, jau apie 500.000 tūkstančių benderovcų užversta, kokia parama nebent nusiųsti panaudotų prezervatyvų

Negi

Pabezdet per savo burneles negalejo savo seimeliose,trenkias velniai zino kur,nebent apsiuostyt nori,kieno bezdalas skaniau kvepia.

onute

Sakyčiau visi trys baltijosšaliu prezai idijotai eikit paskui chacholus užimti maskva o tai dalinastes rusija laidojat Putina o darbu nesiimat
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS