A. Bilotaitės atstove spaudai pradeda dirbti D. Ulbinaitė | Diena.lt

A. BILOTAITĖS ATSTOVE SPAUDAI PRADEDA DIRBTI D. ULBINAITĖ

  • 10

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės patarėja komunikacijai antradienį pradeda dirbti strateginės komunikacijos specialistė, buvusi prezidentės Dalios Grybauskaitės vyriausioji patarėja Daiva Ulbinaitė, pranešė Vidaus reikalų ministerija.

Ji pakeis prieš kelias savaites ministrės komandą palikusią Liną Laurinaitytę - Grigienę.

D. Ulbinaitė anksčiau yra dirbusį žurnaliste, 2006–2008 metais yra dirbusi vidaus reikalų ministro patarėja ryšiams su žiniasklaida ir visuomene.

Nuo 2009 metų D. Ulbinaitė patarinėjo komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais prezidentei D. Grybauskaitei, buvo trumpam iš šių pareigų pasitraukus, teismams nagrinėjant bylą dėl valstybės paslapties atskleidimo. Šioje byloje D. Ulbinaitė buvo išteisinta.

Ji savarankiškai kandidatavo 2020-ųjų parlamento rinkimuose Dzūkijos vienmandatėje rinkimų apygardoje, į Seimą nebuvo išrinkta.

Suprantamas ir aiškus visuomenės informavimas taip pat tampa dideliu iššūkiu.

„Aš ateinu į pagalbą ieškant komunikacinių sprendimų, nes šiuo įtemptu kriziniu laikotarpiu operatyvus, suprantamas ir aiškus visuomenės informavimas taip pat tampa dideliu iššūkiu. Ypač kai reikia rasti atsaką dar ir informacinėms atakoms, dezinformacijai bei priešiškai propagandai“, – Vidaus reikalų ministerijos pranešime antradienį cituojama D. Ulbinaitė.

Ministrė A. Bilotaitė viliasi, kad D. Ulbinaitės „komunikaciniai gebėjimai, analitinės įžvalgos, bendravimo su žiniasklaida patirtis, nacionalinių informacinių kampanijų ir tarptautinių renginių organizavimo patirtis, didelis kontaktų su įvairių sričių ekspertais ratas padės greičiau rasti efektyvius komunikacinius sprendimus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

va va pani gzybowskos proteze, pusseserine zmona

,,,artimai bendradarbiaus ,,, su Bilotaite --taip sakant vygdys pani gzibowsos ysakymus duodamus nuotoliniu budu

Tiesa

Sąžiningas,įstatymus žinantis žmogus nereikalingas,su juo nepadarysi ką nori ir nebus marionetė. Tokių žmžnių bijo ir nenori niekas,nes tai pavojys ir darbdaviui ir politikui.Geriau nusikaltes su tokiu galima pasielgti kaip nori ir daryti ką nori,nes prisidirbes ,prisidirbusio neišduos,nes bijos.

.

prisidirbusi iki ausu. tokios veikejos lietuvoje paklausios...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS