Buvęs saugumo vadas į Seimą brausis su Žaliųjų partija | Diena.lt

BUVĘS SAUGUMO VADAS Į SEIMĄ BRAUSIS SU ŽALIŲJŲ PARTIJA

  • 4

Su Lietuvos žaliųjų partija (LŽP) Seimo rinkimuose dalyvaus Nepriklausomybės akto signataras buvęs Valstybės saugumo departamento vadovas Mečys Laurinkus.

 Kaip pranešė partija, jis rinkimų sąraše bus įrašytas penktuoju numeriu, taip pat kandidatuos Senamiesčio vienmandatėje apygardoje, nuspręsta savaitgalį Švenčionių rajone vykusiame partijos tarybos posėdyje.

Taip pat patvirtinta, kad partiją į rinkimus ves jos pirmininkas, Seimo narys Linas Balsys, kuris antrai kadencijai mandatą iškovoti vėl sieks Karoliniškių rinkimų apygardoje.

Antrasis numeris LŽP sąraše tenka buvusiam Vilniaus policijos vadovui Sigitui Mecelicai. Jis taip pat kandidatuos Utenos vienmandatėje apygardoje.

LŽP šiuo metu turi vienintelį atstovą Seime, L.Balsį, kuris į parlamentą buvo išrinktas vienmandatėje sostinės Karoliniškių apygardoje.

Seimo rinkimai vyks spalio 9 dieną.

Naujausios „Vilmorus“ apklausos duomenimis, kurią praeitą savaitę skelbė „Lietuvos rytas“, Lietuvos žaliųjų partija gali neperkopti reikiamo 5 proc. barjero rinkimuose - už ją nurodo balsuosiantys 2,5 proc. respondentų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

DJ

Pats laikas vėl įjungti Ignalinkos atomkę ! Ji buvo gerai modernizuota ir saugiai gali veikti, todėl mums nereikės daugiau statyti naujos atomkės !

KKK

Mečka būk vyras -eik pailsėti.Leisk jaunesniems energiškesniems pasireikšti.O aplamai seimūnų skaičių reikia nors 30% mažinti,dauguma seimūnų nebeturi ką atstovauti,nes jų rinkėjai UK,Ispanijoje ,Norvegijoje ar kituose kraštuose emigrave. Ar atsiras nors vienas doras seimūnas ir pradės garsiai kalbėti apie išpūsto seimo mažinimą?

Hu Ha Antifa cha cha cha

Koks nenugalimas kiaules troskimas pripulti prie pinigu lovio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS