D. Grybauskaitė dalyvaus virtualiame pasaulio moterų lyderių susitikime | Diena.lt

D. GRYBAUSKAITĖ DALYVAUS VIRTUALIAME PASAULIO MOTERŲ LYDERIŲ SUSITIKIME

  • 16

Penktadienį Rokfelerio fondas ir Džordžtauno universitetas, bendradarbiaudamas su Jungtinėmis Tautomis, paskelbė ataskaitą, skirtą moterų padėčiai aptarti ir dar sparčiau stiprinti jų įtaką visame pasaulyje „Beijing+25 Accelerating Progress for Women and Girls“. Rengiant šią ataskaitą, aktyviai prisidėjo prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Ta proga, kaip pranešė prezidentės biuras, pirmadienį, rugsėjo 14 d., D. Grybauskaitė su kitomis pasaulio moterimis lyderėmis susitiks nuotolinėje konferencijoje. Čia taip pat dalyvaus buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton, buvusi Airijos prezidentė Mary Robins ir kitos žinomos moterys, savo sričių lyderės.

Ataskaita „Beijing+25 Accelerating Progress for Women and Girls“ skirta prieš 25 metus Jungtinių Tautų inicijuotai ir priimtai Pekino deklaracijai paminėti. Šioje deklaracijoje išskiriamos 12 pagrindinių sričių (skurdas, švietimas ir mokymas, sveikata, smurtas ir kt.), kuriose reikia imtis skubių veiksmų, užtikrinančių didesnę lyčių lygybę ir galimybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

klausimas

Moterų ?Bet juk ji panelė?Moteris niekada nebuvo ,ką gali tuo klausimu kalbėti?Na,bet aišku ,feisbuko pensinikės pasidalins paskalom ir bus ramesnės..nesibraus ,kur jų nenori .

Taip

Sendienine grybauskaite vel aukstumoje taip sakant pirmoje linijoje kuriant 21amziaus elektronini konslageri lietuvos zmonem Baime totali kontrole ir pasauline vyriasybe jos uzdavinys sugriauti tradicini vaiku issilavinima ir ivesti nuotolini mokyma normalu mokyma gaus tik cijausku zento ir jo zmonos ikurtose mokyklose to uzteks valstybes valdymui visi kit nereikalingi ju ir gydyti nereiks veryga jau dabar paskelbe jei ligoniui gydymasbrangiai kainuos jie atsisakys gydyti ir pinigu kuriuos zmogus sumokejes mokesciu pavidalu negrazins musu anukams Bado zaidynes filmas jau ruosemas tokiu bevaikiu kaip grybauskaite deka

Kindziulio nuomonė

Vargšas tremtinių vaikas.Putino statytinis.Nesvarbu kas tėvai ,svarbu kas tu pats.Žinau Uspaskicho buvusio premjerų nešvarių darbelių.Geriau tegu nelenda daugiau į politiką.Ten Lietuvos jam ne vieta.Aš tai tikrai esu Lietuvos tremtinių vaikas ir žuvusiu už laisvę partizanų artimas žmogus.Mano dėdėms žuvusiems partizanams žemaitijoje daug paminklų.Todėl ir matau kas yra kas.Kas buvo Grybauskaitė yra negerai.Bet tokių net seime yra daug.Ir jūsų balų dėka.Nereikia čia vaidinti šventų.O manau puolą ją kaip tik buvę patys greta jos.Aš tikrai nebuvau nei pionierė ,nei komjaunuolė,ne komuniTodėl už įvairius uspaschikus nebalsavau ir nebalsuosių.stė..Bet kentėjau nuo komunistų,stribų.Tai buvo seniai ir kaime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS