D. Grybauskaitė vyksta į ES susitikimą dėl Ukrainos | Diena.lt

D. GRYBAUSKAITĖ VYKSTA Į ES SUSITIKIMĄ DĖL UKRAINOS

  • 8

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė ketvirtadienį vyksta į Europos Sąjungos (ES) viršūnių susitikimą Briuselyje, kur bus tariamasi dėl paramos Ukrainai ir galimų sankcijų Rusijai, reaguojant į Krymo okupaciją.

Su ES vadovais susitikti atvyks ir naujasis Ukrainos premjeras Arsenijus Jaceniukas.

Prieš viršūnių susitikimą Europos Komisijos pirmininkas Jose Manuelis Barroso (Žozė Manuelis Barozu) paskelbė, kad Ukrainai planuojama skirti 11 mlrd. eurų per artimiausius porą metų.

Susitikimo išvakarėse D.Grybauskaitė sakė, kad Rusijos kariuomenės intervencija į Ukrainos teritoriją kelia grėsmę visos Europos stabilumui ir saugumui, tačiau apie sankcijas Maskvai, pasak jos, kalbėti dar per anksti.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

CeVytautas

Įdomu,ar Latvijos,Estijos prezidentai taip pat vyksta.Ar tik Lietuva tokia reikšminga?

Valius.V.

Viskas normalu. Matyt, kai kam iš komentatorių sperma spaudžia smegenis.

.opa.

idmou ES zmones ir mokesciu moketojai supranta kad jei bus paskolinti pinigai MUMS TEKS DIRBTI dvigubai. Kas nors paklause mus ar noriem Ukraina matyt ES nare ? kam reikia apgaudineti jaunuolius del to ES ir geroves ? Nesuprantu Grybauskaites- ar mes patys geriai gyvenam ar ji tik aktyviai padeda Gruzijai , Ukrainai ir kitiems ? Ukraineciu ten vos 20=30% visa kita Rusakalbantis ( mokesciu moketojai ! ) ir kitos tautos o tai apie 70% tai gal jie ten patys apsispres ir eis pagalaiu dirbti o ne Valdzia dalinti?! Tai Kapitalistu karas ir pinigu plovimas kol yra bardakas, o paprasti zmones dabar ten be milicijos,armijos ir konstruktivios pagalbos !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS