Dar viena dėmė P. Gražulio reputacijai: šįsyk apgavo Seimo narių registracijos sistemą? | Diena.lt

DAR VIENA DĖMĖ P. GRAŽULIO REPUTACIJAI: ŠĮSYK APGAVO SEIMO NARIŲ REGISTRACIJOS SISTEMĄ?

  • 29

Dar viena dėmė Petro Gražulio reputacijai. Šįsyk jis pričiuptas bandantis apeiti Seimo narių registravimo parlamente sistemą, informuoja LNK žinių tarnyba.

Sistema rodo, kad posėdyje Gražulis buvo, nors iš tiesų tik užsiregistravo. Nors kai kurie parlamentarai sako, kad kartais ne taip jau blogai, kad jo nėra salėje.

Popietiniame antradienio Seimo posėdyje sveikatos apsaugos ministrui bandant išsaugoti savo postą, po salę vaikšto P. Gražulis. Vos ministras baigia pasisakymą, P. Gražulis pasiprašo: „kadangi ministras sutaupė tris minutes laiko, tai aš siūlau visiems registruotis per tą laiką, registraciją pravesti“.

Iš iškarto po registracijos iš Seimo salės P. Gražulis dingsta, net nesulaukęs balsavimo dėl A. Dulkio interpeliacijos. Kaip pastebi kolegos, taip P. Gražulis elgiasi ne pirmą kartą.

„Esu pastebėjęs tokių dalykų, kad lankomumas šiaip sau ir aš nežinau kartais motyvų. Mano manymu, kartais tai yra gudravimas, bėgimas nuo sprendimo“, – kalbėjo Seimo narys Eugenijus Gentvilas.

Už pusę praleistų posėdžių gresia netekti trečdalio algos. Pagal Seimo narių posėdžių registravimo sistemos duomenis, be pateisinamos priežasties P. Gražulis šiemet praleido mažiausiai šešis posėdžius, pernai – penkiolika. Tačiau keliuose posėdžiuose P. Gražulis tik registravosi, bet juose nedalyvavo, niekas pasakyti negali.

„Tokių gudravimų yra, matyt, ne tik jo, bet ir kitų Seimo kolegų. Registravimosi atvejais registruojasi ir po to staiga dingsta“, – apie Seimo narių sukčiavimus pasakoja E. Gentvilas.

Plačiau apie P. Gražulio Seimo posėdžių praleidinėjimus – reportaže:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Apsimiža kai vairuoja

Grazulis turi pateisinimo lapeli ,jis apsišika kai vyksta posėdžiai

Tai

Kada bankininkas viesai pasako kadTiesa nera sio pasaulio dimensija tai cia grazulis elgiasi tik siek tiek nekorektiskai nieko cia tokia atleidziam

Nezabitauskas

Na, jei gerbiamam Petrui kartu su Landsbergiu Seimas nesuteiks valstybės vadovo statuso, tai nežinau! Niekas kitas neturi tiek dėmesio iš žiniasklaidos ir spec. tarnybų, iš policijos ir teisėsaugos, net LGBT su pliusu nenuleidžia nuo jo akių! Spėju, kad ir sapnuoja jį kasnakt. Tai ko norėti iš gargždiškių? Jie už Petrą tiktai tyliai balsuoja! Beje, balsuočiau ir aš, jei jo apygardai priklausyčiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS