Dėl lėktuvo gedimo D. Grybauskaitė neišskrido į Rygą | Diena.lt

DĖL LĖKTUVO GEDIMO D. GRYBAUSKAITĖ NEIŠSKRIDO Į RYGĄ

  • 65

Lietuvos delegacija, vadovaujama Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės, dėl netikėto karinių oro pajėgų lėktuvo „Spartan“ gedimo negalėjo išskristi į Rygą, kur turėjo dalyvauti Latvijos Nepriklausomybės 100-mečio iškilmėse.

Delegacija apie orlaivio gedimą buvo informuota jau atvykusi skrydžiui į Vilniaus oro uostą, teigiama Prezidentūros spaudos tarnybos pranešime.

D. Grybauskaitė visus Latvijos žmones šimtmečio proga pasveikino specialiu vaizdo sveikinimu, kurį įrašė Vilniaus oro uoste.

Rašyti komentarą
Komentarai (65)

Kęstas

Grybauskaitė visada pernelyg aukštai pasikeldavo. Greitai valstiečių dėka sužinosime, kiek Grybauskaitė, Kubilius ir Šimonytė gavo otkatų už pernelyg brangų skolinimąsi valstybės vardu iš skandinavų bankų. Daugiau drąsos valstiečiams. "Net Amerikoje 1970-taisiais prezidentas Richardas Nixonas apkaltino maisto parduotuves neleistinu pelnyjimusi žmonių sąskaita ir įvedė kainų kontrolę." Jei tai galima padaryti kapitalizmo tvirtovėje - Amerikoje - tai kodėl tai negalima padaryti Lietuvoje? Valstiečiai turėtų būti drąsesni ir įvesti kainų kontrolę Lietuvoje, kol mūsų kainos nesusivienodins su kainomis Lenkijoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

visur

ir visados mulkinami /runkeliai/ juk tokios nuomones ir laikosi /globeja/ su visais /elitiniais/ savo pridurkais ir dedulemis ir ko gero priezastis tai spec t. nuomone del saugumo nes po vaiku grobimo vajaus gaoima visko tiketis is nelaimingu sugriautu seimu reakcijos nes liko tik didele neapykanta grobikams ir ju satelitams......

tai netikiu jokiais lėktuvų gedimais ar dėl blogo oro, kai Grybauskaitė pas estus dar vasarą neatvyko irgi ta pačia proga, gal jinai baisiai supyko, kad tos šalys susiderėjo su Lukošenka pirkti Astravo elektrą, arba, kad latviai, estai atsisakė pirkti iš mūsų laivo dujas ir negana to, dar ir patys kartu su suomiais jau pradėjo statyti tokį patį dujų terminalą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS