A. Dulkys Varėnos rajone aptars sveikatos reformos įgyvendinimą | Diena.lt

A. DULKYS VARĖNOS RAJONE APTARS SVEIKATOS REFORMOS ĮGYVENDINIMĄ

  • 12

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys ketvirtadienį Varėnos rajono savivaldybėje aptars sveikatos reformos įgyvendinimą.

Kaip pranešė Sveikatos apsaugos ministerija, A. Dulkys susitiks su Varėnos rajono meru Algiu Kašėta, aplankys Varėnos pirminės sveikatos priežiūros centrą.

Ministras taip pat susitiks su medikų bendruomenės atstovais jų darbo vietose, išklausys jų pasiūlymų dėl darbo organizavimo tvarkos.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

anonimas

Kaip laukiu rinkimu kada bus nauja valdžia ir naujas sveikatos ministras tikrai nebus blogesnis negu Dulkys. Jis medicinoje nieko nesigaudo, juk ligos eina nieko nelaukia, pensininkų daugėja, tada ir ligonių daugiau, reikia daugiau medicnos specialistu o jis tik kalba ir kalba ir jokios naudos nera iš jo truščių kalbų.

Anonimas

Ko sitas DURNIUS malasi po Lietuvos rajonus KAIP SUDAS EKETEJ?

buvusi pacientė

47 metus esu išdirbusi. Mokėjau mokesčius, sąžiningai, kad tik pensija didesnė būtų. Sveikata sušlubavo netikėtai teko gydytis vienoje iš Kauno klinikų ligoninių. Negi aš neužsidurbau per visą gyvenimą normalaus maisto, negi mane gali maitinti tuo kas yra pigiau ir neskaniau. Kada ministras supras, kaid maitinimas yra labai prastas, nenoriu net prisiminti ka teko valgyti, porcijų didumas ir gėda anet rašyti, kad dabar maistui neskiriamas joks dėmesys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS