E. Gentvilas abejoja, ar A. Armonaitė naują partiją kuria savo rankomis | Diena.lt

E. GENTVILAS ABEJOJA, AR A. ARMONAITĖ NAUJĄ PARTIJĄ KURIA SAVO RANKOMIS

Lietuvos liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas abejoja, ar apie naujos partijos steigimą prakalbusi Aušrinė Armonaitė tai darytų savo pačios rankomis.

Pasak jo, iš Liberalų sąjūdžio pasitraukusi politikė tai darytų partiją taip pat palikusio liberalo, sostinės mero Remigijaus Šimašiaus iniciatyva.

„Žinių radijuje“ žurnalisto paklaustas, ar stotų į A. Armonaitės partiją, jei ši ją įkurtų, E. Gentvilas parodė, kad abejoja tokios iniciatyvos realumu. Politikas, atsakydamas į žurnalisto klausimą, vardino aplinkybes, kurios, leido suprasti liberalas, vargu ar leidžia tikėtis dar vienos liberalų partijos Lietuvoje.

„Visų pirma traktuoju, kad ne Armonaitė, o Šimašius Armonaitės rankomis kuria ir realizuoja tai, kas seniai buvo aišku. Antras dalykas, ar bus šita partija, trečias dalykas - ar ji bus liberali, ketvirtas klausimas, neduok Dieve, ar atsitiks kažkas (blogo. - ELTA) su mūsų partija. Manau neatsitiks“, - kalbėjo liberalas.

Visų pirma traktuoju, kad ne Armonaitė, o Šimašius Armonaitės rankomis kuria ir realizuoja tai, kas seniai buvo aišku.

Pastarąją savaitę A. Armonaitė pranešė, kad kuria naują liberalių pažiūrų partiją ir kviečia prisijungti visus bendraminčius. Pasak parlamentarės, per artimiausius mėnesius ji visuomenei pristatys daugiau informacijos ir programos gaires.

ELTA primena, kad dabartinis Vilniaus miesto meras R. Šimašius antrosios kadencijos siekti nusprendė be partijos pagalbos, o su naujai įkurtu rinkimų komitetu. Tam pritarė ir Liberalų sąjūdžio Vilniaus skyrius.

Sulaukęs kritikos iš partijos vadovybės, R. Šimašius pranešė, kad palieka Liberalų sąjūdį. Jo pavyzdžiu pasekė rinkimų komitetų idėją remianti A. Armonaitė ir kiti liberalai.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Taip

ziurkenu partija,o ziurkenai viska vagia.

Anarchistas

Suvienysime tikruosius liberinus {liberastus} su tikrais anarchistais, lai laisvė visakame, visur ir visada liberuoja.

Anarchistas

Nauja partija vadinsis LRAL - Lietuvos Respublikos Anarchistai Liberinai. Aš ruošiuosi į ją pastot. Didelės perspektyvos politikoje. Svarbiausia - visiška laisvė, nebūtina brendžio dėžutėse, ar tik su tuo pačiu....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS