E. Gentvilas opozicijos lyderio pavyzdžiu mato A. Kubilių | Diena.lt

E. GENTVILAS OPOZICIJOS LYDERIO PAVYZDŽIU MATO A. KUBILIŲ

Opozicinėms konservatorių, liberalų ir socialdemokratų frakcijoms Seime derantis, kas taps jos lyderiu, Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas užsimena, kad, jo nuomone, opozicijos lyderio pavyzdys yra ekspremjeras Andrius Kubilius.

„Man opozicijos lyderio standartas yra Andrius Kubilius praėjusioje kadencijoje. Jis buvo opozicijos lyderis, man patiko (...). Tačiau ne mūsų sprendimas baksnoti pirštu, kas galėtų, kas turėtų būti (opozicijos lyderis. - ELTA)“, - penktadienį „Žinių radijui“ sakė liberalas.

Su visa pagarba Gabrieliui Landsbergiui, tai yra kitokio veikimo politikas negu Andrius Kubilius.

Kita vertus, pabrėžė E. Gentvilas, nors A. Kubilius ir turi tinkamas savybes atstovauti opozicijos interesams, esant reikalui, jis palaikytų ir Gabrielių Landsbergį, kurį, jo nuomone, didžiausią frakciją Seime turintys konservatoriai ir siūlys.

„Su visa pagarba Gabrieliui Landsbergiui, tai yra kitokio veikimo politikas negu Andrius Kubilius. Tačiau konservatorių sprendimas, aš suprantu, yra opozicijos lyderiu turėti Gabrielių Landsbergį, todėl niekada neleisiu sau nurodinėti, kas man patinka. Bus Gabrielius Landsbergis - aš įsipareigoju telkti mūsų frakciją ir palaikyti Gabrielių Landsbergį“, - apibendrino politikas.

Opozicija savo lyderio neišsirenka jau beveik pustrečių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

rinkejas

Gal cmilyte ir turi sioki toki autoriteta. Tiek Gentvilas, tiek kubilius, o dar labiau Gabrys yra reksniai, korumpuoti, arogantiski ir neturi net minimaliausios kulturos

nuzmogejamas

jo vieta kalejime,pasauli valdo tik vagys,visur ju priviso pilnai ,pasaulis tai mafijos valdymas ,tai tik laiko klausimas kada musu zeme sunaikins auksciausias protas,mus jau perspeja gamta,bet mums tik valdzia,pinigai,dvasisko,svento nieko nebeliko,su laiku ir musu nebeliks ,zmogus jau nebezmogus o pinigu ,valdzios vergas,tai nepavydekim vagims ,tegu degraduos galutinai,cia ju tikslas,

Xxxxx

Abu labu tokiu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS