ES šalių vadovų patvirtinimų apie atvykimą laukiama prieš pat Vilniaus susitikimą | Diena.lt

ES ŠALIŲ VADOVŲ PATVIRTINIMŲ APIE ATVYKIMĄ LAUKIAMA PRIEŠ PAT VILNIAUS SUSITIKIMĄ

  • 2

Europos Sąjungos (ES) šalių vadovų formalių patvirtinimų apie dalyvavimą Rytų partnerystės viršūnių susitikime Vilniuje laukiama prieš pat renginį, teigia Lietuvos diplomatai.

Užsienio reikalų ministerija BNS informavo, kad kvietimai yra išsiųsti, šiuo metu šalių delegacijos registruojasi aktyviai Vilniaus viršūnių susitikimui skirtoje elektroninėje akreditacijos sistemoje.

"Žinant, kokios įtemptos šalių vadovų darbotvarkės, formalių patvirtinimų dėl dalyvavimo iš valstybių vadovų laukiame artėjant pačiam viršūnių susitikimui", - teigia URM.

Vilniuje lapkričio 28-29 dienomis laukiama ES šalių ir Rytų partnerystės programoje dalyvaujančių valstybių vadovų.

Susitikime tikimasi pasirašyti asociacijos ir laisvos prekybos sutartį su Ukraina bei parafuoti tokius susitarimus su Gruzija ir Moldova.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kažin

kokia kalba seimo pirmininkė puls atsiprašinėti ES šalių vadovų už prezidentės itin svarbią rolę šiame susitikime? gal bus pareikštas įsitikinimas, kad prezidentė čia nėra pati svarbiausia, o pati svarbiausia yra uspaskicho statytinė?

Suvenyrai svečiams - po kibirą srutų, kur atliko Palangoje

Kadangi Palanga nespėja siurbt fekalijų po gausaus būrio rusakalbių vojažų po mūsų pajūrį, kas atliko po žydpalaikių mėgstamo analinio -- ištisi viedrai ruskių tokių pigių šliuryčių išmatų, fasuojama intensyviai į sandarius viedrsu -- kiekvienam svečiui bus išvykstant oro uoste paduodama po tokį suvenyrą, vadinsis RUSSIAN SHIT. Kadangi žydpalaikiai pratarkavo - susikaupė tų fekalijų. Mums nereikia, žemė mūsų derlinga -- kiekvienam po to susitikimo lapkričio pabaigoje ir bus įteikta --- kas suvalgyta lietuvoj ir pratarkuota žydpalaikių --- pasitręš savo nederlingus darželius kur nors žydų kvartale Olandijoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS