Finansų ministerija ieškos sprendimo užtikrinant draugijos „Miško broliai“ veiklą | Diena.lt

FINANSŲ MINISTERIJA IEŠKOS SPRENDIMO UŽTIKRINANT DRAUGIJOS „MIŠKO BROLIAI“ VEIKLĄ

  • 11

Viešojoje erdvėje pasirodžius informacijai, kad yra priimtas teismo sprendimas iškeldinti Laisvės premijos laureatą Albiną Kentrą ir jo įkurtą „Miško brolių“ draugiją, Finansų ministerija pažymi, kad per jai pavaldžią viešąją įstaigą „Turto banką“ bandys ieškoti sprendimo, kad draugijos veikla galėtų ir toliau būti tęsiama.

„Suprantame visuomenės susirūpinimą dėl draugijos „Miško broliai“ veiklos, todėl bus dedamos pastangos surasti sprendimą, kuris užtikrintų nenutrūkstamą draugijos veiklą. Esame dėkingi Laisvės kovų dalyviui, Vyčio Kryžiaus ordino kavalieriui, Laisvės premijos laureatui A. Kentrai už jo viso gyvenimo darbus, todėl sprendimo ieškosime neatidėliotinai“, – teigė finansų ministrė Gintarė Skaistė.

 

GALERIJA

  • Finansų ministrė Gintarė Skaistė
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

to ???

Yra tokia draugija ,,Putino kalės''. Ar tamsta viena iš jų?

tam augusiam Kaime

Ką rūkai, degenerate?

, kai AŠ augau, mūsų KAIME juos vadino BANDITAIS

net per m i š k e l į bijojau eiti į mokyklą / jį lenkdavau /, nes vieną r y t m e t į eidamas pamačiau ant medžio šakos p a k a r t ą ŽMOGŲ, kuris iki šių dienų k a b o mano akyse. Manau tai padarė b a n d i t a i , kurių nusikalstami v e i k s m a i yra NEĮVERTINTI -- nežinau nė vieno tokio v i e š o atvejo Lietuvoje.----Ko gero, nevisiškai pagrįstai MIŠKINIAMS yra uždėta "šventumo" e u r e o l ė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS