G. Landsbergis: labai gaila, kad referendumas dėl pilietybės bus neįvykęs | Diena.lt

G. LANDSBERGIS: LABAI GAILA, KAD REFERENDUMAS DĖL PILIETYBĖS BUS NEĮVYKĘS

Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos lyderis Gabrielius Landsbergis sako, jog jam yra labai gaila, kad referendumas dėl dvigubos pilietybės klausimo, panašu, bus neįvykęs. Jo teigimu, reikės ieškoti būdų, kaip prie šio klausimo grįžti.

„Tikrai man labai gaila. Labai apgailestauju, kad referendumas bus neįvykęs. Manau, reikės ieškoti būdų, kaip grįžti prie to klausimo. Akivaizdu, kad mes privalome jį išspręsti“, – Eltai sekmadienį sakė G. Landsbergis.

Paklaustas apie tai, kokiais būdais bus ieškoma sprendimo, jis paminėjo, kad gali būti ketinama rengti nauja referendumą.

„Rengti naują referendumą, ieškoti tinkamesnės formuluotės, nuosekliau dirbti su rinkėjais – tai, ko nebuvo padaryta dabar“, – kalbėjo G. Landsbergis.

Jis taip pat kritikavo valdančiųjų „valstiečių“ elgesį šio referendumo atžvilgiu ir jo organizavimą.

„Valstiečiai“ įvairiais būdais mėgino palengvinti referendumo sąlygas vietoje to, kad paaiškintų žmonėms, kodėl tas referendumas yra svarbus. Mano žiniomis, vis dar yra balsuojama Londone. Akivaizdu, kad nebuvo pasiruošta rinkėjų antplūdžiui. Tokios techninės detalės parodo, kad dėmesys nebuvo skirtas tinkamas“, – sakė G. Landsbergis. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ruta

Kas Lietuvos ekomika ir politika klupdo ant keliu? Zydeliai! Jiems Lietuva grazi be Lietuviu.

Vilma

Lietuvos ekonominis genocidas bus vykdomas toliau. Reikia perversmo. Zmones vienykites!

Palauk , rezultatu

Ar pats is anksto jau zinojai,kad taip bus? Kam ta vaidyba pries Lietuvos zmones? Garbes ir turtu reikia ,o lietuviai kaip nors tegul kapstosi,ar ne?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS