G. Landsbergis sako nematantis galimybės vesti konservatorių sąrašą Seimo rinkimuose | Diena.lt

G. LANDSBERGIS SAKO NEMATANTIS GALIMYBĖS VESTI KONSERVATORIŲ SĄRAŠĄ SEIMO RINKIMUOSE

Valdančiųjų konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis sako nematantis galimybės vesti partijos sąrašą rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

„Aš nematau galimybės vesti sąrašą“, – žurnalistams antradienį po Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) prezidiumo posėdžio Seime sakė jis.

Užsienio reikalų ministras tvirtino, kad tam tinkamiausias žmogus būtų premjerė Ingrida Šimonytė. Jis pridūrė posėdyje alternatyvaus siūlymo dėl sąrašo vedlio neišgirdęs.

„Nebuvo jokios kitos nuomonės. Bet nebuvo ir poreikio dabar apsispręsti. Yra dvi savaitės iki tarybos posėdžio“, – kalbėjo G. Landsbergis.

„Artėjantys ir partijos pirmininko rinkimai reikalauja naujos pradžios. Tai daryti turėtų jau kiti žmonės“, – teigė politikas.

Jis akcentavo, kad I. Šimonytė šiuo metu yra „stipriausia figūra“ užimti partijos vadovo pareigas, tačiau pabrėžė, kad klausimas kol kas dar ankstyvas.

Kol kas TS-LKD sąraše – apie 200 pavardžių, tačiau galiausiai jų liks 141. G. Landsbergis teigė, kad jis taip pat jame yra, tačiau kokiu numeriu – neatsakė.

Prezidiumo posėdyje taip pat aptarti galimi Seimo vienmandačių apygardų kandidatai.

G. Landsbergis pabrėžė, kad po prezidento rinkimų partija yra „geroje starto pozicijoje į Seimo rinkimus“.

Seimo rinkimai vyks spalio 13-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

taigi

Kinijos drakonui nukirpo sparnus, Rusijos mešką surakino grandinėmis, bet konservatnykus vesti per dykumą 40 metų atsisako.

Pagaliau

Ką iš vis šis nesubrendėlis daugiavaikis anūkas geba? KĄ`? Tik sugadinti visą Lietuvos įvaizdį, užsienio politiką... Absoliutus Dėdulės nulinis projektas, per prievartą apvesdintas su" žavia' vyresne žmonele.. Žymaiusias Lietuvos anūkas. ... Dėl partijos vedlio- menka bėda, PIŠ jau visai iš liberalės pavirto konservatore. Kažin, ką po tokio Gabriuko sprendimo nuspręs Senelis? Ar paims diržą, ar pasodins ant "nusiraminimo kėdutės"? Ir kas iš tikrųjų apsigyvens milijoną kainavusiame name Australijoje? Turtingiausia Lietuvos marti Austėja su vaikais ar Gabrielius?

N

Tai,koks nekvailas anūkas,pasiūlė šimonį,kad ji neišlektų į Briuselį,o jis pats ten galvoja nutūpti.O tai užteks ir būti pirmininku cia LT.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS