G. Nausėda priėmė Sakartvelo ambasadorės skiriamuosius raštus | Diena.lt

G. NAUSĖDA PRIĖMĖ SAKARTVELO AMBASADORĖS SKIRIAMUOSIUS RAŠTUS

  • 1

Prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį priėmė Sakartvelo ambasadorės Salomės Shapakidzės skiriamuosius raštus.

Prezidentas pasveikino darbą Lietuvoje pradėjusią ambasadorę ir akcentavo ilgametės abiejų šalių draugystės svarbą, plėtojant tarpvalstybinius ryšius ir žmonių tarpusavio santykius.

Šalies vadovas pabrėžė, kad Lietuva visuomet rėmė ir rems Sakartvelo suverenitetą bei teritorinį vientisumą ir padės įgyvendinant Sakartvelo europinės ir euroatlantinės integracijos siekius. 

Susitikime aptarta Europos Sąjungos Rytų partnerystės, kurios dalyvis yra ir Sakartvelas, politikos stiprinimo svarba. Atsižvelgiant į Rusijos karinę agresiją Ukrainoje ir saugumo situaciją Užkaukazės regione, svarbu, kad Rytų partnerės remtų Ukrainą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ernestas.

Melas. Lietuvos respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Visuomenės kurstymas, plaunant smegenis, temdant protą šaukiantis atsiduodant Velniui. Lietuvos Respublikos antieurosąjungos atsišaukimų platinimas eurosąjungosfikacija. Lietuvos Respublikos išdavikai išpažįstantys Velnią veikė tik Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Velnio išpažintojų visuomenės okupacija, Visuomenės veiklos ryšys, tautos pasipriešinimas, žmonių Visuomenės atsparumas. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS