G. Nausėdos štabo vadovas P. Mačiulis: ši kampanija – mano paskutinis šokis politikoje | Diena.lt

G. NAUSĖDOS ŠTABO VADOVAS P. MAČIULIS: ŠI KAMPANIJA – MANO PASKUTINIS ŠOKIS POLITIKOJE

Buvęs perrinkto šalies vadovo Gitano Nausėdos vyriausiasis patarėjas ir prezidento rinkiminei kampanijai vadovavęs Povilas Mačiulis traukiasi iš politikos.

Apie tai, kad pastaroji rinkimų kampanija jam buvo paskutinė, pirmadienio paryčiais jis pranešė socialiniame tinkle „Facebook“.

„Šį vakarą susilaukiau sveikinimų sugrįžus, klausimų, kokias pareigas užimsiu, ir pan. Atsakymas labai paprastas: ši rinkiminė kampanija buvo mano paskutinis šokis politikoje“, – rašė jis socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Anot P. Mačiulio, jo pasitraukimas iš politikos yra susijęs su seniai turėtos vizijos įgyvendinimu – realizuos save šeimos versle.

„Atėjo toks gyvenimo etapas, kai norisi ne tik investuoti, bet ir aktyviai dalyvauti versle organizuojant ir kuriant. Ir neapsakoma džiaugiuosi, kad šioje kūryboje dalyvausiu su savo šeima“, – pridūrė jis.

ELTA primena, kad P. Mačiulis prisijungė prie G. Nausėdos komandos prieš penkerius metus, pirmosios prezidento rinkimų kampanijos metu. Vėliau jis ėjo vyriausiojo patarėjo vidaus politikos klausimais pareigas.

Vis dėlto pernai metų gegužę viešojoje erdvėje iškilus „čekučių“ skandalui, kurio metu tarp neteisėtai panaudotų lėšų figūravo ir 2011–2018 metais Kauno savivaldybėje tarybos nariu dirbęs P. Mačiulis, jis iš vyr. patarėjo pareigų pasitraukė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Kunigas

Jokių nuostolių nebus ,koks iš jo politikas- prisiplakelis klapčiukas.

klausimukas VSD, STT

Ar stebite ? iš kur atplaukė pinigėliai versliukui ?

Cha, antrai kadencijai

su krabu sutarta nebuvo..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS