Garbės teismas atidėjo teisėjos V. Jegorovienės drausmės bylos nagrinėjimą | Diena.lt

GARBĖS TEISMAS ATIDĖJO TEISĖJOS V. JEGOROVIENĖS DRAUSMĖS BYLOS NAGRINĖJIMĄ

  • 5

Teisėjų garbės teismas iki gegužės pradžios atidėjo Kauno apylinkės teismo teisėjai Vidai Jegorovienei iškeltos drausmės bylos nagrinėjimą.

Apie tai penktadienį pranešė Nacionalinė teismų administracija. Neviešame posėdyje dalyvavo pati teisėja. Taip pat ir dėl jos į garbės teismą kreipęsis apylinkės teismo pirmininkas Arūnas Purvainis.

Anot teismų administracijos, nagrinėjimas atidėtas atsižvelgus į teisėjos pateiktą naują dokumentą bei ketinimą pateikti papildomus drausmės bylai svarbius duomenis. Bylos nagrinėjimas bus tęsiamas gegužės trečią.

Prezidentas Gitanas Nausėda kovo 20 dieną sustabdė V. Jegorovienės įgaliojimus.

Kauno apylinkės teismas pranešė, kad įgaliojimų sustabdymo metu teisėjai nebus skiriamos naujos bylos, o esančios jos žinioje bus perskiriamos kitiems teisėjams.

Teismo pirmininkas tarybos prašė stabdyti teisėjos įgaliojimus, nes V. Jegorovienei už drausmės pažeidimus skirti du papeikimai. Šiuo metu iškelta trečia drausmės byla.

Anksčiau BNS nurodė, kad A. Purvainis prašymą teikė atsižvelgdamas į tai, kad V. Jegorovienės elgesys po lapkričio dešimtą dieną iškeltos trečios drausmės bylos „ne tik nepasikeitė ir negerėjo, tačiau tik dar blogėjo ir blogėja“.

A. Purvainio teigimu, dėl V. Jegorovienės veiklos nuolat gaunami procesų šalių, jų gynėjų, posėdžių sekretorių, kitų institucijų, notarų skundai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kaunietis

Teisėjos negebėjimas, laiku priimti sprendimo,sudaro galimybę, vienai iš teismo procese, dalyvaujančių pusių, pasinaudoti, ir piknaudžiauti ęsama padėtimi. Po kurios, tampa beprasmiai bylinėjimaisi, laiko ir pinigų švaistymas.

Anonimas

juodi varnai svarstis ka daryt su juoda varna kur padėt kableli prieš žodi baust ar po.

Anonimas

O pas juos argi yra kažkokia garbė ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS