A. Guoga negaili ironijos: čia vanduo nepadės, čia jau reikia psichiatro | Diena.lt

A. GUOGA NEGAILI IRONIJOS: ČIA VANDUO NEPADĖS, ČIA JAU REIKIA PSICHIATRO

  • 29

Darbo partijos narys parlamentaras Antanas Guoga feisbuke pirmadienį pranešė atsiribojantis nuo Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskiho organizuotos neva nuo koronaviruso gydančio vandens pardavimo kampanijos.

„Labai aiškiai noriu atsiriboti nuo Viktoro vandens procedūrų“, – feisbuke rašė A. Guoga.

A. Guoga ragina V. Uspaskichą trauktis iš partijos pirmininko pareigų ir dar ironiškai prideda, kad galbūt verta mesti politiką ir eiti gydyti žmones.

„Jeigu čia yra Darbo partijos komunikacinė linija, tai čia vanduo nepadės, čia jau reikia psichiatro.

Jeigu partijos žmonės užsiima „gydomojo vandens“ distribucija, tai čia šamanų susirinkimas, bet ne politinė veikla. O gal jie verčiami taip daryti? Tada visą informaciją siųskite man.

Manau, kad pirmininkui reikia trauktis iš pareigų ir tada eiti gydyti žmones. Gal jam tai seksis? Gal jam tai padės?“ – partijos pirmininko pasitraukimo klausimą kėlė A. Guoga. 

Politikas mano, kad Darbo partijoje yra daug atsakingų ir kritiškai mąstančių žmonių, kažkas turi netylėti ir aiškiai pasakyti, kad partija neužsiims šarlatanizmu.

Manau, kad pirmininkui reikia trauktis iš pareigų ir tada eiti gydyti žmones. Gal jam tai seksis? Gal jam tai padės?

„Darbo partijoje yra labai daug pozityvių, atsakingų ir kritiškai mąstančių žmonių. Jie neturi tapti vieno asmens kosminių iniciatyvų įkaitais.

Kažkas turi netylėti ir aiškiai pasakyti, kad taip negalima. Kad yra atsakomybė prieš žmones. Kad partija neužsiims šarlatanizmu.

Kad turime viską padaryti, kas nuo mūsų priklauso ir dar daugiau, kad sustabdyti virusą, išsivaduoti iš to sukaustymo ir baimės, kuri yra apėmusi šalį ir žmones.

Tokiais dalykais nejuokaujama. O jeigu čia rimta iniciatyva, tai mano vibracinis dažnis absoliučiai jos neatitinka.

Portalas primena, kad Darbo partijos pirmininkas europarlamentaras V. Uspaskichas sekmadienį savo feisbuko paskyroje pasidalino raginimu pirkti specialų vandenį, kuris neva gali apsaugoti nuo COVID-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Valdone

Gal būt žmonės supras, ant kiek šis žmogus neadekvatus. Ir tai jau senai, nuo pat pradžių, kaip jis pasirodė politinėje orbitoje. Kitiems atrodė, kad tai proto bokštas ir puolė balsuoti už jį rinkimuose. Gal būt dabar supras, koks tai žmogus? Nors pilnai tikėtina, kad bus tokių, kurie ir šiuo "stebuklingu" vandeniu patikės.

Guoga sutinku

Seniai reikėjo psichiatro koronofrenikams, nes baigia išvesti iš proto sveikus žmones...

ar

tik ne is euturgelio ir pasiseme siu /ziniu/ iremintu ko gero bgeico juk taip jie visi kala babkes saskaita /runkeliu/ kurie anat jo /vse/ tupyje krome svoich santechnikov kotoryje i sobrali ves metal a polucili potomu sto i svoi neredko tupyje a ne tak a lioha ?;;
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS