Gyventojai širsta dėl vienu metu atostogaujančių ministrų: tai – nenormalu | Diena.lt

GYVENTOJAI ŠIRSTA DĖL VIENU METU ATOSTOGAUJANČIŲ MINISTRŲ: TAI – NENORMALU

  • 15

Vyriausybės posėdis vakar neįvyko, nes atostogauja daugiau nei pusė kabineto ministrų. Šiuo metu nedirba aštuoni ministrai: užsienio, vidaus reikalų, teisingumo, energetikos, žemės ūkio, švietimo, mokslo ir sporto bei ekonomikos ir inovacijų, susisiekimo ministras. Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys išvykęs į komandiruotę Kipre.

Tam, kad Ministrų kabinetas galėtų priimti sprendimus, posėdyje turi dalyvauti daugiau kaip pusė jos narių.

Tautiečiai didelės grėsmės tame neįžvelgia. Tačiau mano, jog ministrai turėtų savo atostogas derinti tarpusavyje. Vasara ilga, tad poilsį galima suplanuoti taip, kad įvyktų visi posėdžiai, pasakojama LNK reportaže.

„Manau, jog norint, kad darbas vyktų, turi dalyvauti dauguma ir susiderinti, kad galėtų dalyvauti. Manau, kad jie turėtų apsitarti, kas gali atostogauti, o kas ne“, – kalbėjo Šiaulių gyventoja.

„Manau, kad jie – taip pat žmonės ir turi teisę į atostogas vasarą. Jeigu kitaip nepavyksta, tai tikriausiai gali“, – teigė kita gyventoja.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Tai – visai nenormalu. Taip neturėtų būti. Seime jie iš viso susiskaldę. Nežino, ką daro dešinioji ar kairioji. Kažkas turėtų reguliuoti“, – pasakojo dar viena moteris.

„Bet kokiame darbe turi derintis visi“, – teigė vyras.

„Yra prastai, jeigu nevyksta posėdis. Manau, kad taip neturėtų būti“, – sakė kitas gyventojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Kam jie

reikalingi is viso!?

Reikia saugoti lietuvių kalbą

Mes su ta savo pseudotolerancija, liksim savo šaly, mažuma. Kažkodėl lengvai duoda vizas rusijos, baltarusijos piliečiams, ekonominiams migrantams, o jie net nebando mokytis kalbos net ir ukrainiečiai, išmokę labas, nutarė, kad daugiau nereikia

Bet užtat kokia ramybė

Kai šite idijotai nekiša nagų prie valstybės valdymo!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS