Į Lietuvą atvyksta Estijos prezidentė | Diena.lt

Į LIETUVĄ ATVYKSTA ESTIJOS PREZIDENTĖ

  • 3

Penktadienį Lietuvoje viešės Estijos prezidentė Kersti Kaljulaid. Estijos vadovė susitiks su Lietuvos prezidentu Gitanu Nausėda.

„Tai jos atsakomasis darbo vizitas Lietuvos vadovo kvietimu. Su Estijos prezidente planuojama aptarti dvišalio ir daugiašalio bendradarbiavimo klausimus saugumo ir gynybos srityje, energetikos ir transporto infrastruktūros plėtrą, Europos Sąjungos, Rytų Partnerystės darbotvarkės prioritetus, Astravo atominės elektrinės problematiką bei situaciją Baltarusijoje“, – Eltą informavo prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Prezidentas G. Nausėda birželio pabaigoje nusprendė nevykti į ilgai planuotą Baltijos šalių vadovų susitikimą, kuris buvo organizuojamas Estijoje. Šalies vadovas vizito nusprendė atsisakyti dėl nepasiekto trišalio susitarimo tarp Baltijos valstybių dėl elektros prekybos iš Astravo atominės elektrinės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o

man atrodo kad si protinga prezidente vyksta del konkreciu versla liecianciu reikalu kad lietuviai nedurniuotu o pasijungtu ir kruoni i bendra sistema kurios /ozio/ nurodymu ir kaikuriu hebros prasymu daroma priesingai ir gal uzteks sokt bergvalsa o paklausyt ka sako protingi zmones o ne savanaudziai isgamos kuriems liko iki AA nedaug?...

si

moteris netik grazi bet ir protinga nejesko priesu tarp kaimynu o stengiasi su visais rasti dialoga ne taip kaip musu pajacai su oziais gavo signala fas ir tuoji pat pirst slykstu negrazu ir geda bet ka jei duoda milijardus galima ir galva ikist i smeli kaip strutis ?...

SAUGUMUI REIK ŽIŪRET, KAD MŪSŲ GRAŽUOLIO NESUVILIOTŲ

O tai gausis po to Vikingbūrvasalai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS