Iš I. Vėgėlės komandos traukiasi V. Rachlevičius: darbas su juo griauna mano profesinę reputaciją | Diena.lt

IŠ I. VĖGĖLĖS KOMANDOS TRAUKIASI V. RACHLEVIČIUS: DARBAS SU JUO GRIAUNA MANO PROFESINĘ REPUTACIJĄ

  • 36

Pirmadienį kandidato į prezidentus Igno Vėgėlės atstovas spaudai, Vidas Rachlevičius, pranešė apie savo atsistatydinimą iš pareigų.

Pranešime spaudai V. Rachlevičius teigė, kad jo pasitraukimas yra susijęs su esminiais nesutarimais su kandidatu į prezidentus I. Vėgėle.

„Aš negaliu atstovauti, patarinėti ir būti tapatinamas su asmeniu, kurio daugelis nuostatų prieštarauja mano asmeniniams įsitikinimams ir vertybėms. Be to, darbas su juo griauna mano profesinę reputaciją, todėl nusprendžiau trauktis“, – teigė V. Rachlevičius, atsisakęs ką nors smulkiau komentuoti.

V. Rachlevičius teigimu, su I. Vėgėle anksčiau nebuvo pažįstami. Jie kelis kartus bendravo nuotoliniu būdu ir I. Vėgėlė pakvietė įsijungti į jo rinkimų kampaniją.

Be to, darbas su juo griauna mano profesinę reputaciją, todėl nusprendžiau trauktis.

Anot V. Rachlevičiaus, tai buvo netikėtas pasiūlymas, kuris buvo priimtas ne iš karto. Vis dėlto, tai buvo įdomus iššūkis ir galimybė sudalyvauti Lietuvos politiniuose procesuose, kuriems „labai reikia gaivių vėjų ir naujų požiūrių“.

V. Rachlevičius prie I. Vėgėlės komandos prisijungė vasario pradžioje.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

prezidentui-NE

Lietuvos piliečiams prezidento posto NEREIKIA! Bet tik tarnai -ubagai turi "savo" šeimininką / prezidentą.

Rasa

O kas tą profesinę reputaciją vertina? Senis, prie Tėvynės prisiuvęs kišenę?

Istorikas

Po obelim kriausiu nerasta.Vyr.vegele prie ruso buvo nuolankus rusisku autkoju uostytuojas,taip kad pirmyn,liumpenai! Ir vel verksite ne ta issirinke...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS