Indijoje pradeda veikti Lietuvos vizų centrai: indams bus patogiau gauti vizą | Diena.lt

INDIJOJE PRADEDA VEIKTI LIETUVOS VIZŲ CENTRAI: INDAMS BUS PATOGIAU GAUTI VIZĄ

Trijuose Indijos miestuose pradeda veikti Lietuvos vizų centrai, leisiantys patogiau gauti šiuos dokumentus Indijos piliečiams, informavo Užsienio reikalų ministerija.

Indijos sostinėje Delyje bendradarbiaujant su išorės paslaugų teikėju „VFS Global“ vizų centras atidarytas rugsėjo 25-ąją, tokie pat centrai pradeda veikti ir Mumbajuje bei Bengalūre.

„Paslaugos privalumai – ilgas darbo laikas strategiškai patogiose miestų vietose, atsiskaitymas vietos valiuta, taip pat vietoje teikiamos papildomos paslaugos – kelionės draudimas, fotografavimas“, – informuoja ministerija.

Prašymai  išduoti Šengeno vizas bus perduodami Lietuvos ambasadai Delyje, kuri juos nagrinės, konsultuosis su Lietuvos nacionalinėmis institucijomis ir Šengeno valstybėmis narėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ir kam

To reikia?

verslynykai

laukit indu uz rupija ir putros lekste dirbs,valdxia didina tremt—emigracija,nes zino sitiem duos rupija ,o tremt—emigrantai parves milijardus,valdzia zino kaip ir su kuo pildyti tuscia biudzeta,todel visais imanomais ir neimanomais budais vykdo tremt—emigracija.

Chi chi

iš snukiu matosi ką jie ruošiasi daryti..:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS