J. Pinskaus „darbiečių“ tarybos sprendimas nenustebino: kažkoks chaosėlis | Diena.lt

J. PINSKAUS „DARBIEČIŲ“ TARYBOS SPRENDIMAS NENUSTEBINO: KAŽKOKS CHAOSĖLIS

Darbo partijai nusprendus nesijungti prie Lietuvos regionų partijos, pastarosios politinės jėgos pirmininkas Jonas Pinskus sako, kad susiklosčiusi situacija atrodo keistai.

Anot jo, „darbiečiams“ taip greitai keičiant savo poziciją, akivaizdu, jog partijos gretose tvyro chaosas ir vidinės problemos yra gerokai didesnės, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Manęs, atvirai pasakius, kažkaip ir nenustebino, nes buvo ir su Zuoku derybos – lygiai taip pat nepavyko. Dabar su mumis – jų iniciatyva, ne mūsų“, – Eltai pirmadienio vakarą sakė J. Pinskus.

„Kažkoks chaosėlis. Jaučiasi, kad net nesugeba daryti normalių sprendimų, organizuoti prisijungimo procesų“, – nurodė jis.

Jaučiasi, kad net nesugeba daryti normalių sprendimų, organizuoti prisijungimo procesų.

J. Pinskus stebėjosi, kaip Darbo partijos taryba pirmadienio vakarą galėjo priimti visiškai priešingus sprendimus, nei prieš savaitę, kai į derybas dėl prisijungimo su Regionų partija žvelgta gana palankiai.

„Pas mus organizacija yra normali. Jeigu yra kažkoks sprendimas, mes normaliai pasiruošiame darbams. O jeigu nėra kažkokio normalaus sprendimo, tai gaunasi, kad viename tarybos posėdyje nusprendžia už, kitame padaro kitaip. Mes, kaip organizacija, solidžiai atrodome. O šiuo atveju tikrai nesuprantu, kodėl vienu atveju beveik vienbalsiai nuspręsta už, o po dviejų dienų – kitaip“, – „darbiečių“ sprendimus vertino Seimo narys.

„Labai keistai atrodo ir aš paprasčiausiai neišgirdau jokių argumentų – galbūt rytoj bus aiškiau“, – teigė jis.

ELTA primena, kad pirmadienio vakarą posėdžiavusi Darbo partijos taryba nutarė nesijungti su jokiomis politinėmis jėgomis ir dalyvauti artėjančiuose Seimo rinkimuose savarankiškai.

Kaip skelbta anksčiau, po nesėkmingų Europos Parlamento (EP) rinkimų iš Darbo partijos pirmininko pareigų atsistatydino jos lyderis Andrius Mazuronis. Buvęs partijos pirmininkas tikino, kad kol kas sprendimas dėl Darbo partijos likimo nebuvo priimtas, tačiau tarybos nariai neatmeta galimybės jungtis prie Lietuvos regionų partijos.

Tuo metu šeštadienį Regionų partijos pirmininkas Jonas Pinskus Eltai teigė, kad partijos taryba nutarė tęsti pokalbius su „darbiečiais“ ir derėtis dėl politinių jėgų susijungimo. Tam suburta ir partijos atstovų derybų grupė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Cha

bent jau čia šaunuoliai darbiešiai, kad nesijungia. Kaip kiti kad, eina per visas partijas, bele kaip, bele su kuo, kad tik arčiau lovio kažkaip.

Zigmas

Varge vargeli tu mano dingo viktoriukas ir dingo darbo partijos autoritetas kol dar vadovavo senis Mazuronis tai dar lygtai buvo panašu į partiją nes viktoriuko pinigai laikė ją o kai baigėsi viktoriuko pinigai nes europos seimas nutvėrė šį niekadėja už kupros tai ir partijos su rusų kvapu neišgyvena tai įrodė viktoriuko litovcai

Lt problema

Visi nori būt viršininkais?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS