Jurbarke neblaivi politikė sukėlė eismo įvykį, iš jos paimtas vaikas | Diena.lt

JURBARKE NEBLAIVI POLITIKĖ SUKĖLĖ EISMO ĮVYKĮ, IŠ JOS PAIMTAS VAIKAS

  • 15

Rugsėjo 19 d. apie 13 val. prie Jurbarko Naujamiesčio progimnazijos užregistruotas eismo įvykis. Vienai vairuotojų nustatytas vidutinis girtumas, praneša portalas jurbarkosviesa.lt. 

Paaiškėjo, kad avarijos kaltininkė – viešas asmuo, socialdemokratų partijos Jurbarko rajono skyriaus atsakingoji sekretorė Ilona Pocienė.

Kaip rašo portalas jurbarkosviesa.lt, moteris atvažiavo į Jurbarko Naujamiesčio progimnaziją pasiimti sūnaus.

Į eismo įvykį patekusi politikė teigė, kad susinervinusi gėrė valerijono lašų, tačiau kodėl tokį girtumą parodė pareigūnų alkotesteris, ji nežinanti.

Tuo tarpu vaiko teisių specialistai įžvelgė nesaugią aplinką mažamečiui ir vaiką paėmė.

Gairės: Jurbarkas, Ilona Pocienė, avarija LT, paimtas vaikas, politikė
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Jei gu

partijos narė,tai nereiškia,kad politikė.Partijos kaimuose prižvejojusios visokio plauko veikėjų,jiems svarbu dėl skaičiaus,dėl mandatų...Jokios politikos čia nėra tik biški pašventusi moteriškė,kuri pamiršo ,kad nėr kam vaiką iš mokyklos parvežt...ups...ne pirmas kartas,matyt, tik kitais kartais geriau sekdavosi nuvažiuot nepastebėtai...

Mindaugas

atimtas vaikas.... argi jis kaltas kad kazkas neblaivus padare avarija...kodel jis turi buti atimtas is seimos ir patalpintas i kokiusnors prieglaudos namus, kodel valstybe mano kad tokiu atveju atemusi vaika ji daro teisinga sprendima? nejaugi valstybe gali geriau uzaugint vaika nei jo tevai..., atimkit teises,konfiskuokit automobili, israsykit bauda...bet neatiminekit vaiku

Šiaip

Šiaip Jurbarkas panašu į kažkokį degraduojantį ir pavojinga miestą. Su politikais aišku, bet štai jaunimas , aš turiu omenyje auksinį, pavojingai degraduoja su valdžios pagalba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS