Ką apie G. Nausėdą ir I. Šimonytę pasakoja jų kaimynai? | Diena.lt

KĄ APIE G. NAUSĖDĄ IR I. ŠIMONYTĘ PASAKOJA JŲ KAIMYNAI?

Jau šį sekmadienį sužinosime, kas ateinančius penkerius metus vadovaus mūsų šaliai. Tačiau prieš tai dar reikia apsispręsti, už kurį kandidatą balsuoti – Gitaną Nausėdą ar Ingridą Šimonytę. O kad išsirinkti taptų lengviau, žinomus politikus atskleidė kitoje šviesoje. Kokių jų kandžių, juokingų, o kartais net labai arti įžeidimo balansuojančių frazių neįmanoma pamiršti? Kodėl I. Šimonytė nesisveikina su kai kuriais kaimynais, o G. Nausėda bara Širvintų merę? Galiausiai, ką apie juos atskleidžia jų kūno kalba?

Politikas gali būti visoks: rimtas, linksmas, apsimetantis nepalaužiamu, neliečiamu. Tačiau aukštas pareigas užimantis ar į jas pretenduojantis asmuo, visų pirma, yra žmogus. Su visomis geriausiomis ir blogiausioms savybėmis, kurių nuo artimųjų ar aplinkinių kartais paslėpti nepavyksta. O ypač – nuo kaimynų!

Anksčiau I. Šimonytė gyveno Vilniaus Pavilnio mikrorajone. Tapusi premjere, ji pradėjo reziduoti Turniškėse. Bet Pavilnio kaimynai I. Šimonytę puikiai pažįsta, mini tiek geruoju, tiek ne visai geru žodžiu.

Štai buvusi I. Šimonytės kaimynė Regina tikino, kad ministrė ne visuomet į pasisveikinimą atsako taip pat. Nė nepaisant to, kad moteris, neva, nuo vaikystės pažįsta ne tik ją, bet ir jos tėvus.

„Ji kažkaip su mumis, vietiniais kaimynais, tai tokia nelabai bendraujanti. Būna, kad kartais net nepasisveikina su paprastais žmonėmis. Pasižiūri ir viskas“, – sakė moteris.

O šiuo metu visai netoli I. Šimonytės gyvenantis Gian Luca Demarco tikino priešingai. Anot kulinaro, jo kaimynė sužavėjo jį paprastumu ir turimu kietu temperamentu. „Kiek mes čia susidūrėme, tai ji yra visiškai paprasta ir nepasikėlusi, viską sako tiesiai šviesiai ir nevynioja į vatą. Taip labai itališkai“, – sakė jis.

Apie G. Nausėdą kaimynai taip pat turi prikaupę istorijų. Tiesa, iš tų laikų, kai jis dar nebuvo prezidentu. Anot kaimynų, dabar viskas apsiriboja pasisveikinimu. „Kai nebuvo prezidentu, tai daugiau bendraudavome. Kai buvo sniego, tai ir sniegą kartu pakasdavome, ir Diana nesigėdydavo lopetos paimti, sniego pakasti“, – atskleidė G. Nausėdos kaimynas Valdemaras.

O štai Širvintų merė Živilė Pinskuvienė iki šiol negali pamiršti tos akimirkos, kai nuo G. Nausėdos gavo barti. Ir dar Širvintose.

„Aš esu labai stipriai gavusi pylos. Kadangi jis mėgsta atvažiuoti niekam nesakęs, jis atvažiavo dviračiu. Priėjo ir aiškiai pasakė: „Pinskuviene, kas pas tave per dviračių takai? Neįmanoma jais važinėti!“ – prisiminė ji.

Tačiau įdomiausiais atradimais pasidalijo kaunietis Gintautas Strolis, save pristatantis holistinės žmogaus asmenybės nuskaitymu besidominčiu išminties mentoriumi. Vyras daug metų tyrinėja žmones, todėl iš žmogaus išvaizdos ir kūno kalbos gali daug pasakyti apie jų būdą ir charakterio savybes.

Jis atskleidė įdomių dalykų tiek apie I. Šimonytę, tiek apie G. Nausėdą. „I. Šimonytė niekada neturės tokių savybių kaip G. Nausėda, todėl G. Nausėda geriau tegul jos neperdarinėja pagal save. Ir atvirkščiai. Nežinau, ar gera pora kaip šeima būtų – čia, greičiausiai, labai daug reikėtų šlifuoti. Bet vien dėl Lietuvos vertėtų pasistengti…“ – sakė jis.

Plačiau – laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val., per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

as

nei viena ir kita asoba,musu gyvenime nereikalingi

?

ir kodel prie laiku atsirado minus 29?????????????

rinkėjas

Kas dar kažką papils ant pretendentų? Tikra teisybė:Šimonytė niekada nebus Nausėda, o šis Šimonyte.Abu yra savotiškos asmenybės. O rinkėjai rinks pagal savo sugedimo laipsnį. Narcizas nepakeičiamas, Šimonytei arogancija nesumažės. Jeigu ji sugebėtų būti Blinkevičiutės liežuvių, daugiau pasiektų. Reikia žinoti kur ir ką galima kalbėti, nes ne visi supranta potekstę
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS