Kaip politikai kartu su marginalais ant žmonių nelaimės į valdžios olimpą joja? | Diena.lt

KAIP POLITIKAI KARTU SU MARGINALAIS ANT ŽMONIŲ NELAIMĖS Į VALDŽIOS OLIMPĄ JOJA?

Nors antroji naujų metų savaitė dar nė nesibaigė, įvykių, kurie verčia galvoti, realybė tai ar sapnas, apstu.

Šio vakaro TV3 laidoje „TOP 3“ –  net keli iš jų. Koks buvo tikrasis Ukrainos lyderio Volodymyro Zelenskio vizito Lietuvoje tikslas? Ar gali būti, kad, rodos, jau amžinybę prezidentaujantis Aliaksandras Lukašenka išsisėmė? Galiausiai, kas turėjo nutikti, kad Saulius Skvernelis bei kandidatas į prezidentus Valdas Tutkus buvo pastebėti vienoje draugijoje su skandalingai pagarsėjusiu ir naujas beprotystės ribas peržengusiu Celofanu?

Nors pagrobimo dramą išgyvenusi 9-metė kaunietė jau yra saugi ir leidžia laiką su tėvais, atgarsiai apie šį įvykį netyla. O didžiausias aistras, siekdami naudos ir populiarumo, panašu,  kursto tie, kurie iš šios pagrobimo istorijos nusprendė „pasipelnyti“.

Ryškiausiu smuiku čia griežia liūdnai pagarsėjęs Antanas Kandrotas, plačiau žinomas Celofano pravarde. Be didesnių apmąstymų socialiniuose tinkluose jis pasidalijo didžiulio susidomėjimo sulaukusia, tačiau iš tiesų – niekuo dėto vyro nuotrauka su prierašu, jog būtent jis yra galimai susijęs su pagrobėjais. Nuotrauka netruko išplisti ir iki šiol, beje, yra nepašalinta.

Kad Celofanas ir vėl sugebėjo pramušti jau ir taip žemą dugną, pripažįsta ir jo elgesiu pasibaisėjęs dainininkas bei TV laidų vedėjas Marijus Mikutavičius. 

„Visokie Celofanai ir jų draugai, kurie iš esmės gyvena voratinkliuose, dulkėse ir destrukcijoje, įsivaizduoja, kad šitaip veikia visas pasaulis, ir kitokio jie nepažįsta. Kai ateina tokios situacijos – tikras nerimas visuomenėje – jiems tai tampa geriausia terpe“, – šio vakaro laidoje komentuos M. Mikutavičius.

Tačiau labiausiai šioje istorijoje visus nustebino S. Skvernelio pavardė. Buvęs premjeras ir generalinis policijos komisaras pastebėtas lyg niekur nieko dalyvaujantis vienoje laidoje ne tik su pačiu Celofanu, bet ir kitais pagarsėjusiais marginalais.

Ką jis arba į prezidentus kandidatuojantis V. Tutkus veikia tokioje kompanijoje? Kodėl politikams nėra gėda sėdėti vienoje studijoje su teistais asmenimis ir taip auginti savo populiarumą?

Antroje laidos temoje – plačiai žiniasklaidoje nušviestas Ukrainos prezidento V. Zelenskio vizitas Lietuvoje. Viena iš priežasčių, kodėl didvyriškos tautos lyderis apsilankė Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, yra padėka už mūsų Ukrainai skiriamą paramą. Bet ar tikrai tai buvo vienintelis jo vizito tikslas?

Galiausiai paskutinėje šios savaitės laidoje žiūrovai bus pakviesti išgirsti ir apie neįtikėtiną Baltarusijos prezidento A. Lukašenkos elgesį. Nusprendęs save ir savo šeimos narius apsaugoti nuo tautinio persekiojimo, kai baigsis jo amžinybę besitęsiantis prezidentavimas, jis suintrigavo ne vieną  – ar gali būti, kad A. Lukašenka jau ruošiasi pensijai?

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

natalija

Labai keista kad politikuoja tokie vargetos kaip Mikutavičius vyruk tu jau dainuojant be balsis net koktu klausyti o čia jau net subinlaižy sumanei pasireikšti politikoje Net šlikštu i jus subingalvius Valinska Ramanauska Mamontovair tave mikutavičiaqu žiūrėti I jusu šudinus konsertus eina jaunimas nes apart kompiuterio daugiau jokio užimtumo tai ir blaškosi po tokius šudkonserttus Man tai tu mikutavičiau ar Minedas vienodai dainuojat nepyk žmogau bet neturi balso tik kaip subinlaižys prileidžiamas i arena

Politika

Lt tai vok lok ir už nieką neatsakyk

bigcatwar

..as galvojau,kad prie brisiaus guvo dugnas...Sitie,pramuse ne tik dugna,teisti,narkomanai,jio smn,ir kiti chlenai seimo kolxozo prakirto sveiko proto linijas.Diskredituota pati valstybes esme,ir visiem dzin,vagiama toliau...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS