Iš karališkųjų šaltinių – nerimą keliančios naujienos apie princesės Catherine būklę | Diena.lt

IŠ KARALIŠKŲJŲ ŠALTINIŲ – NERIMĄ KELIANČIOS NAUJIENOS APIE PRINCESĖS CATHERINE BŪKLĘ

  • 38

Karališkajai šeimai artimas šaltinis skelbia, kad publika artimiausiais mėnesiais neturėtų tikėtis pamatyti Velso princesės Catherine viešumoje. Anot užsienio spaudos, vėžiu serganti Jungtinės Karalystės sosto įpėdinio žmona viešumoje nepasirodys iki pat 2024-ųjų metų galo. Naujienos eilinį kartą pakurstė kalbas apie moters sveikatos būklę ir ligos rimtumą.

Skelbiama, kad su žiniasklaida bendravęs karališkajai britų šeimai artimas žmogus sakė, jog visuomenė neturėtų tikėtis princesės Catherine viešuose renginiuose pamatyti iki šių metų pabaigos.

„Planuojant karališkuosius renginius, visas pasiruošimas vyksta ilgai. Apie tai, kur keliaus ir ką veiks šeimos nariai, mes žinome iš anksto. Princesės Catherine kalendorius tuščias visiems šiems metams“, – sakė šaltinis.

Manoma, kad su žiniasklaida kalbėjęs asmuo yra artimas sosto paveldėtojų draugas.

Kalbintas asmuo taip pat minėjo, kad princesė Catherine šiuo metu prioritetu laiko savo psichologinę ir psichinę sveikatą.

„Princesei šiuo metu svarbiausia vengti bet kokio streso ir orientuotis į sveikimo procesą“, – kalbėjo su užsienio žiniasklaida kalbėjęs asmuo.

Anot jo, kai tik baigsis mokslo metai, princas Williamas, princesė Catherine ir trys jų vaikai išvyks į Anglijos provincijoje esančius namus, kurių sienos saugos nuo pašalinių akių.

Kartu su karališkosios šeimos vaikais mokyklą lankančių bendramokslių tėvai tvirtina, kad Catherine jau ilgą laiką nesilankė mokykloje, nelydėjo vaikų į sporto varžybas ar įvairius renginius.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Skaitytoja

Manau užtenka ,pasirodė skrybeliota,pabuvo prabangoje,o pati matėsi pridazyta pripuosta 50 einanti moteris matėsi,kad nenaturali ,o dar senesne us princa ,toks gražuolis turėjo gauti mergina bent 5-8 metus jaunesne,o jai serga is tikro tai sitam lazdeliui, ,taip manau as.tokia nebereikalinga.

Rūmų darbuotojai

Šnabždamasi rūmuose, kad santuoka Wiliamui buvo pagal susitarimą, įvygdė pareigą. O dama širdžiai buvo ir bus. Kate niekas seniai nėra matęs. Spėliojama, kad gyvenimas tik atlikti pareigą privedė prie įsimylėjimo, nėštumo ir vyro keršto. Ji norėjo skirtis, vaikai priklauso karūnai, negali pasiimti, pagrasino kalbėti, pabandė užčiaupt vaistais, kai pagrasino kalbėt apie Wiliamo žygius. Na, o dabar niekas nebetiki, dar moterytė tebegyva ir jos kiek jaunesnis mylimas žmogus taip pat. Apie liga niekas nieko, o kad dingo be žinios, tai faktas. Greičiausiai jau nebėr.

Gerbėja

Mažiau tikėkite propaganda. Jokio vėžio nėra, vyksta baisesni įvykiai karališkoje šeimoje, kuriuos slepia nuo visuomenės. Ji dar gyva!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS