Konfliktas tęsiasi: H. Mackevičiaus paviešinti skaičiai kompromituoja R. Karbauskį? | Diena.lt

KONFLIKTAS TĘSIASI: H. MACKEVIČIAUS PAVIEŠINTI SKAIČIAI KOMPROMITUOJA R. KARBAUSKĮ?

  • 48

Socialiniame tinkle "Facebook" prasidėjęs konfliktas tarp humoristo Haroldo Mackevičiaus bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio tęsiasi. Anot televizijos laidos „Dviračio šou“ kūrėjo, politiko veikla prasilenkia su moralinėmis normomis.

Laidos „Dviračio šou“ kūrėjas paviešino 2015 m. „Agrokoncerno“ pirkinių sąmatą vienam renginiui, kurioje – alkoholiniai gėrimai.

„Gerbiamas Ramūnai, pakalbėkime plačiau apie veidmainystę. Daktare Aurelijau Veryga, čia gal ir jums kils klausimų, ne tik man. 2015 metų vasara. Naisiuose – blaivus vasaros festivalis. Tamsta uoliai mokot mus gyventi. Tiksli citata – „Naisių vasaros“ festivalis yra pirmasis festivalis visai šeimai, kuriame sukurta blaivi aplinka. Tikiuosi, kad atsiras pasekėjų ir Lietuvoje daugės renginių, kuriose šeimos galės puikiai praleisti laiką saugioje aplinkoj“ Ramūno citata, 2015. Nu super. Sveikintina. O kitame Lietuvos krašte, 2015 metų vasarą, toliau nuo Naisių renkasi auksiniai „Agrokoncerno“ klientai. 400 vyrų. Beicų, defoliantų, herbicidų, fungicidų ir insekticidų pirkėjai. Ūkininkų žiedas. Šitie jau neima chemijos skolon, šitie jau ir patys paskolinti gali. Geri, reikalingi vyrai. 1200 bokalų alaus, butelinio dar 183, degtinė pagal faktą, atsivešim savo, už papilstymą 2,5 euro, pradžiai 105 butelius pastatykit, o po to jau pagal poreikius“, – turimus alkoholio pirkimo dokumentus komentavo H. Mackevičius. 

Į savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą H.Mackvičius patalpino ir turimų sutarčių su tiekėjais kopijas, kuriose matyti, jog anuomet dar R.Karbauskio valdomas UAB „Agrokoncernas“ renginiui užsakinėjo alkoholinius gėrimus. 

„Kitame Lietuvos krašte „degtinukas“ upeliu. Vyrams galima, vyrai pinigus neša. Kodėl jūs bandėt uždraust žmogui išgerti taurę lauko kavinėj, o koncernas girdė ūkininkus, kol apsems krūminius? Saviems galima, o mus reikia reguliuot? Čia 2015, čia jūs dar „nenusišalinęs nuo koncerno reikalų“, čia su jūsų žinia. Gal į šitą klausimą atsakysite, garbusis blaivintojau, nesunkus klausimas. Kada Jūs tautos blaivintojas, o kada Jūs girdytojas? Kai labiau apsimoka? Kada Jūs daktaras Džekilis, o kada misteris Haidas, pone Ramūnai Karbauski?“, – klausė „Dviračio šou“ kūrėjas.

Jis kvietė savo „Facebook“ paskyros sekėjus dalintis minėta informacija ir sakė, kad „pasidalinusiems šiuo tekstu 2018-tieji bus laimingi Baltojo Retriverio metai“.

„Gražios dienos, gerbiamas Ramūnai, pas jus ten dabar šilta. Virš Ispanijos giedras dangus“, – įrašą baigė laidų kūrėjas.

Portalas jau rašė, kad politikas socialiniame tinkle „Facebook“ anksčiau rėžė, jog sutinka virtualioje erdvėje pasikalbėti ir atsakyti į H. Mackevičių dominančius klausimus.  R. Karbauskis tikino, kad pradedant rimtą diskusiją televizijos veidui vertėtų patikrinti turimą informaciją su R. Karbauskiu siejamose įmonėse ir institucijose, kurios tiria įvairius įstatymų pažeidimus.

Netrukus į tai sureagavo ir H. Mackevičius, padėkojęs už kvietimą susitikti. „Gaila, bet susitikimo sąlygas taip painiai aprašėte, kad mano, „storo klouno“, kaip sako jūsų komentatoriai, protas nesuvokia – norite jūs susitikti, ar nenorite. Du sykius skaičiau ir nesupratau. Jus kalbėsite su manim, kai bus įrodyta, kad Jūsų įmonės pažeidė įstatymus? Su pareigūnais jūs tada kalbėsitės, o ne su humoristais. Nebus labai juokinga“, – ir patikino, kad kvietimas apsilankyti R.Karbauskio įmonėse jo nedomina.

Šią diskusiją galiausiai vainikavo humoristo palinkėjimas: „Nevaidinkit „šikančio“ katino. Ir nepasprinkit „šližiku“.“

Rašyti komentarą
Komentarai (48)

Pajudino klaunus

,Dviracio zinios,, kazkokia issigimusi laida,toks zemo lygio pasipesinejimas taip attitinka ir si minima heroju Pajuto,kad kazkada bus pasakyta -gana- tokioms islaidoms,tai surado kaltaji ir savo iprociu pradeda agresyvu puolima.Nesivarginkit tauta pirma karta per tuos metus pajuto,kad valdzioje kazkam ji rupi.Rupi vaikai,pensininkai,neigalus,kuriamos darbo vietos,valomos valdininku gretos,aiskinami lesu nutekejimai.To iki sio laiko dar nebuvo.VALDE TAI SOCDEMAI,TAI KONSERVATORIAI- ABU VIENODAI TIK SAU TUREJO TIKSLA UZSITIKRINTI SOTU GYVENIMA. Galu gale atsirado zmoniu grupe,kuri jau si ta daro nelygybei mazinti.Ir uz tai - aciu.

cia ta pati ir Hi.tle.ris kalbejo

The Ulti.mate Re.d Pi.ll (yo.ut.ub.e)

cia viskas surasyta apie sita sudelyti ir agenta dedule

http://www.sarmatas.lt/12/istorinis-1991-metu-sausio-13-osios-brolijos-kreipimasis-i-vytauta-landsbergi-ir-gedimina-vagnoriu/
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS